-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Atatürk Havalimanın'da Yapılan Saldırıyı Lanetliyoruz.

ads
ads
Bugün 28 Haziran 2016 akşam saatlerinde meydana gelen saldırı ile bir kez daha yıkıldık. Ve bu mübarek günde bunları yapan insan bile olamaz. Onlar azap içinde masum insanlar ise cennette köşklerde yerini almıştır. İnşaAllah. Yaralılara acil şifalar, ölenlere Allah (c.c)'dan rahmet dileriz. Ailelerine baş sağlığımızı iletiyoruz. Terörü lanetliyoruz ve biz hiçbir şeyden (Allah (c.c) hariç korkmuyoruz. Bunları yapanlar dünyanın en korkak yaratıklarıdır.

Resim alıntıdır.

Atatürk Havalimanın'da Yapılan Saldırıyı Lanetliyoruz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

6 yorum:

  1. Allah bu savaşları ve ortadoğudaki ateşi söndürsün ve bu ateşe kaynak olan, benzin dökenlerin destek olanların canınıda tez zamanda alsın cehennem azabı nasip etsin onlara

    YanıtlaSil
  2. Bunu yapanlar yaptıranlar şeytanın ta kendisi başka açıklaması olabilir mi? Yaralılara acil şifalar, ölenlere Allah (c.c)'dan rahmet dileriz.

    YanıtlaSil
  3. İnsanın inanası gelmiyor. Ülkenin en güvenli yerine elini kollunu sallaya sallaya giren bu canilere nasıl kimse dur diyemedi, o ölen insanların günahı neydi düşünmeden edemiyor insan.

    YanıtlaSil
  4. gün geçmiyor ki güzel ülkemde terör eylemleri saldırılar bitsin ve her şey düzelsin. Her an heryerde masum insanlar ölebiliyor ve gerçekten suçu günahı olmayan bir canın yok edilişi sadece seyrediliyor. Artık yeter demek istiyorum ama keşke diyebilsem ve gerçekten de yetse...

    YanıtlaSil
  5. Bunları yapanlar insan olamaz. Bir de müslümanız diye ortada geziyorlar. Bırak müslümanlığı, insan bile olamazlar. Allah'ın gazabı umarım üzerlerinde olur bu canilerin.

    YanıtlaSil
  6. Birlik olmamız gerekiyor ve teröre karşı dik duruş sergilememiz gerekiyor. Devlete değil teröre saldırmak gerekiyor.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.