-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Farklı Bir Oyun Sitesi İle Tanışmaya Hazır Olun!

ads
ads
Günümüzün şartları neticesinde artık her insan internet ortamında farklı yerlere yönelmiştir. Bunların en başında kuşkusuz sosyal ağlar geldiği gibi oyun siteleri de çok ön sıralarda yer almaktadır.

Teknoloji durmuyor ve hızla ilerliyor. Nüfusun çoğunluğu oyunlar ile ilgili sitelerden oyunlarını oynamaktadırlar. Bu sebeple zamanlarını  eğlenceli şekilde geçirmektedirler. Bu konumuzun ana sebebi oyunlar ile ilgili olacaktır. 

Bildiğiniz  gibi birçok oyun türü her geçen gün kendini yenilemekte ve yeni oyunlar karşımıza çıkmaktadır. Özellikle android cep telefonunda oyunlar oynanır herkes neredeyse oyunlara kitlenmiş durumda ve aynı oyunları ne kadar çok sevdiğini insanlarımız göstermektedir.


Farklı Bir Oyun Sitesi İle Tanışmaya Hazır Olun!


Çok eski zamanlarda İnternetin olmadığı zamanlar oyunlar, bazı oyun oynatılan atari salonlarında oynatılırdı. O zamanlar bize ne kadar teknolojik gelse de, zamanla internet çağına girdik ve teknoloji aldı başını gitti. Oyunlar cep telefonlarımıza kadar girdi. Evden kaçış oyunları isminde oyunu daha önce duydunuz mu bilmem ama kısaca açıklamasını yapalım:

"Bilgisayarların zamanla yayılması ile ilk olarak ortaya çıkan oyunların en başında gelir.  kaçış oyunları olarak da bilinir. İlk olarak sanal ortamda bilgisayarımızda oynuyorduk. Bununla birlikte  hızla yayılan bu oyun kişiler tarafından beğenildi, daha ileri seviye gerçeklik barındıran halini aldı. Japonya ülkesinde ilk olarak  faaliyet kazandı 2008 senesinde. Sonra tüm ülkeler yayıldı.  Bu oyunu diğer kaçış oyunlardan ayırt edebilmek için 'korku evleri' gerçek kaçış oyunları ve buna benzer isimlerle oyunseverlerin ayrıt etmesi sağlandı."

Kaçış oyunları gerçek anlamda insanlar için  değişik bir yelpazede ilgi görmesi sebebi ile kısa zamanda yayıldı. Ve heyecanlı aksiyon dolu içeriklerle unutulmazlar arasındadır. 

Sizlerde bu türden oyunların merakı varsa çok detaylı bilgilere  yukarıda vermiş olduğumuz bağlantılar ile ulaşabilirsiniz. Başlığımızdan da anlaşılacağı  gibi bu site  farklı bir site olması nedeni ile çok ilgi görmektedir. 

Bu sitenin ismi, görev tamam olarak bilinir. İçeriği oldukça zengindir. kaçış oyunları ve buna benzer oyunlar hakkında bilgilerin yer aldığı özellikle yukarıda isimlerini saydığımız ilgili makaleler bulunmaktadır. 

Oyunların nasıl oynanacağına dair yazılar, oyun listeleri, korku evi listeleri ve en güzeli de haritadan göster  sekmesi ile insanı cezbeden tarafı vardır. Ve burada bu oyunları oyunları oynayan kişiler,  yorumlar yaparak, karşılıklı iletişim içinde olduklarından kendinizi geliştirmeniz açısından çok iyi bir platform. 

Ve son olarak oyunları seven biriyseniz ilgili siteye göz atmanız if ailesi olarak önerilmektedir. 

Kaynak: gorevtamam.com

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.