-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Tesettür Abiye 2016 Trend Modeller

ads
ads
Biz bayanlar çoğu zaman trend olmuş elbiselere bakarak dolabımızı oluşturuyoruz. Sezonun modasına uyum sağlayarak trend modelleri satın alırız. Bu sayede bulunduğumuz ortamlarda diğer bayanlardan farklı olabiliyoruz. Son sezonlarda sürekli söz edilen tesettür modası bu yılda kendinden bir hayli söz ettirecek gibi gözüküyor. Tesettür modasında geçtiğimiz sezon tesettür abiyelerden bir hayli söz edilmiş ve o sezonun trend tesettür abiyeleri ortaya çıkmıştı. Bu yılın tesettür giyiminde de tesettür giyim  çok fazla tercih edileceğini söyleyebilirim.

2016 tesettür abiye modelleri üretilirken ona uyum sağlayacak takı ve aksesuarlarda beraberinde tasarlanmış. Bu sebepten dolayı takı ve aksesuar üzerinde çok fazla kafa yormaya gerek kalmayacağını söyleyebilirim. Bu sezon popüler tesettür abiye modellerinde pastel tonlarının yanında soft renkleri ve siyah tonlarını da göreceğimizi söyleyebilirim. Artık siyah tesettür abiye modellerini tercih etmek isteyen bayanlar, rahatlıkla birçok modele ulaşabilecek.

Tesettür Abiye 2016 Trend Modeller



Tesettür abiye 2016 trend modellerinin, geniş bir model ve renk yelpazesine sahip olduğunu belirtmek isterim. 2016 trend tesettür abiyeleri, hem yaz hem de kış sezonu için birçok çeşit barındırıyor. Özel davetlerin ve günlerin vazgeçilmezi olan abiye elbiselerin bu sezon için en iyilerini bir araya getirdim. Bir araya getirdiğim tesettür abiye trend modelleri arasında dantel, işleme, taş, pul ve nakış detaylı tesettür abiyeler bulunuyor. Bu modeller arasında giymeyi düşündüğünüz mevsime göre astarlı veya astarsız olarak tesettür abiye elbiseleri görebilirsiniz. Eğer halen alışveriş yapmadıysanız alyadua.com adresini ziyaret edebilirsiniz

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.