-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Pinterest Kapandı Ama Neden?

ads
ads

Pinterest Ülkemizde Erişim Engeli.

Pinterest kapandı, Pinterest kapandı mı?, Pinterest neden kapandı ve ne zaman açılacak. Pinterest'in Türkiye'de erişimin engellenmesi.


Oldukça fazla kullanıcı olan ve kısa zamanda milyonları aşkın kişiye ulaşan "Pinterest" geçtiğimiz günlerde kapandı. Ancak ülkemizde erişimi engellendi. Diğer ülkelerden girişler yapılabilmektedir. Genel olarak kullanıcılarının çoğunluğu yabancılardı. Fakat ülkemiz de de yavaş yavaş yaygınlaşmaya ve hızla çoğalmaya başlamıştı. 

Pinterest Kapandı Ama Neden?


Ülkemize ait olan alt alan adı ile hizmet vermekteydi. Pinterest sosyal paylaşım sitesidir. Özellikle görseller paylaşılırdı. Yani Türkiye sınırları içerisinden giriş yapanlar için hazırlanmış olan alan adı " tr.pinterest.com" idi. Şuan için erişim engeli var. Girilmiyor. 

Kapatılmasının nedeni kesin olarak şuan için bilinmemekte ancak önceki zamanlarda olduğu gibi  twitter, Paypal  gibi hizmet veren kurumlar da, sebebi ülkemizde herhangi bir temsilciliğin olmaması ve vergi sorunu olduğu düşünülmektedir. 

Eğer durum yukarıda belirttiğimiz nedenlerden ötürü ise mutlaka yöneticiler bu işe el atacaklar ve onlarca kullanıcıyı bir çırpıda hiçe sayıp erişimli olacaklarını sanmıyorum. Bu nedenle bir temsilcilik açılarak eskisi gibi açılarak paylaşımların yapılacağını umuyoruz. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

6 yorum:

  1. Bu gibi sosyal ağların kapanıp açılması çok önemli değil. Youtube facebook twitter gibi o da zamanı gelince tekrardan açılacaktır.

    YanıtlaSil
  2. Umarım düzelir bende pinterest kullanıcısı olarak kapanmaması taraftarıyım.

    YanıtlaSil
  3. amacı dışında kullanmak istemişlerse olacağıda bu olur kapatrlarda şikayett edrler

    YanıtlaSil
  4. Bende Google DNS ekli olduğu için giriyor herhalde. Pinterest iyidir umarım en kısa zamanda engel kaldırılır.

    YanıtlaSil
  5. DNS ayarlı olduğu için hiç farketmemiştim, şuan sitenizden öğrendim durumu, bence artık bu kapa/aç işlerinin bir sonu gelmeli...

    YanıtlaSil
  6. Sanırım sorun düzelmiş görünüyor. Ben girebiliyorum şu an siteye.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.