-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » E-Ticaret

ads
ads
Çağımızın en büyük imkanları arasında yer almakta olan eticaret sitesi ile hemen hemen her sitede karşılaşmak mümkündür. Düşük maliyetler ile haftanın her günü ve saati satış yapma imkanı sunmakta olan sistemler son yıllarda ciddi oranda artış göstermektedir. Ofise ve stok alanlarına ihtiyaç duymadan satış yapma imkanı sunması nedeniyle satıcının işini oldukça kolaylaştırmaktadır. Müşteriye ulaşmanın en kolay yollarının başında gelmektedir. Adrese teslim ucuz ve kaliteli ürünler müşterinin herhangi bir mağazadan daha fazla ilgisini çekmektedir. Satıcı daha fazla ürün çeşidi satabilme fırsatı yakalarken müşteri ise daha fazla ürün inceleyebilme fırsatı yakalamaktadır.



Elektronik ticaret sistemlerinin görselliğinin ve işlevselliğinin ön planda olması hem müşteri hem de satıcının işini kolaylaştırmaktadır. Ticimax, Türkiye’nin en kaliteli elektronik ticaret sistemlerine imza atmaktadır. Pek çok dev marka ile çalışmakta olan ticimax alt yapı ve özgün tasarım desteklerini başarıyla sunmaktadır. Ödeme sistemlerinin entegrasyonu, kolay fatura kesme desteği ve özgün modüller sağlanmakta olan hizmetlerin bazılarıdır. Sunulan hizmetler ve sağlayıcılığı yapılan firmalar http://www.ticimax.com/ adresinden incelenebilmektedirç

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.