-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Görevimiz Tehlike 5 Filmi (2015)

ads
ads

Görevimiz Tehlike 5 - Mission: Impossible - Rogue Nation Filmi İnceleme:


Görevimiz tehlike filminin son serisi olan 5, 31 Temmuz 2015 tarihinde ülkemizde vizyona girdi. Yapımı ABD 2015 yılıdır. Görevimiz tehlike 5 filminin türü aksiyon ve macera içerikleridir. Filmin yönetmen koltuğunda oturan "Christopher McQuarrie" ve oyuncularından bazıları şunlar: "Tom Cruise , Jeremy Renner , Rebecca Ferguson , Simon Pegg , Ving Rhames" Serinin son filmi olan görevimiz tehlikenin IMDb puan sıralaması 10 üzerinden 8 olarak oylarla belirlenmiştir. Ortalama 2 saat 10 dakika sürmektedir.

Görevimiz Tehlike 5 Filmi (2015)

Görevimiz Tehlike 5 Filminin özeti:


Sinema  filminde Ethan Hunt (Tom Cruise) ve grubu, bu zamana kadar yapacakları en zor görevdir. Syndicate isminde bir dolandırıcılık çetesini çökertme görevine atılacaklar. IMF organizasyonunu hedef alan çeteyi hem daha büyümeden hemde kötü işleri önlemek için bir an önce  yok etmeleri gerekmektedir.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Önceki filmleri gibi serinin bu filmide yine çok güzeldi

    YanıtlaSil
  2. Görevimiz Tehlike serisini gerçekten çok seviyorum hep aksiyonu bol oluyor umarım yenisi çıkar.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.