-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Son Cadı Avcısı Filmi (2015)

ads
ads

Son Cadı Avcısı - The Last Witch Hunter Filmi


ABD 2015 yapımı filmin Türkiye'de vizyon tarihi 23 Ekim 2015 Cuma günüdür. Son cadı avcısı filminin türü genel olarak korku olsa da fantastik, macera, aksiyon içermektedir. Filmin yönetmeni "Breck Eisner" ve oyuncu kadrosundan bazıları şunlar: "Vin Diesel , Elijah Wood , Rose Leslie , Michael Caine , Julie Engelbrecht" IMDb puanlaması 10 üzerinden 6/5 olarak belirlenmiştir.


Son Cadı Avcısı - The Last Witch Hunter Filminin özeti:

Film 13. yüzyılda geçmektedir.  Kaulder isimli kişi bir cadı avcıdır. Uzun zaman boyunca bunu meslek edinmiştir. Hiç kimsenin başaramadığı, yakalayamadığı en güçlü olarak bilinen Kraliçe cadıyı kolay bir şekilde öldürür. Fakat kraliçe cadı tam öleceği sırada cadı avcısını lanetler ve lanet sonsuza kadar ölümsüzlük lanetidir.  Bu sebepler cadı avcısını ailesinden ayrılmak zorunda bırakır. 

Son Cadı Avcısı Filmi (2015)


Zaman hızlı bir şekilde geçer ve uzun  yıllar, yüzyıllar geçmiştir. Tek tür olarak kendisi kalmıştır. Ancak bu geçen seneler hiçte kolay geçmemiş lanetli bir şekilde hayatı devam eden cadı avcısının bu zamana kadarki işi cadı avlamak olmuş ve türlü türlü acılar çekmiştir. 

Kötü giden bir şeyler belirmeye başlamıştır. Bunca senedir yok olan  kraliçe cadı tamamiyle geriye gelmiş ve bu olanların intikamını almaya and içmiştir. İkisi arasında çetin bir savaş olacaktır. İyi ve kötü savaşı eğer kraliçe cadı kazanırsa dünyanın da sonu gelecektir. Bu yüzden kazanan tarafın cadı avcısı tarafı olması gerekiyor. Bu kolay olmayacak ama kendisine çok güçlü bir yardım edli uzanacaktır. Hemde  hiç tahmin etmediği bir yerden..


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.