-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » Yarın Teslim Tarihi

ads
ads

Yarın Teslim  Tarihi Hakkında Detaylı Bilgi.

Facebook Yarın Teslim Tarihi Nedir?


Yakın bir zaman içerisinde binlerce kişi tarafından profillerinde "yarın teslim tarihi" adı altında paylaşımları mutlaka görmüşsünüzdür. Son zamanların en popüler paylaşımı haline gelen 'teslim tarihi' gerçeklilik payı var mı?

Yok. Mesajlarda belirtilen içeriklerde yer alan bazı ibareler şunlar.

* Silinen mesajlar da dahil herkese açık olacakmış.
* Paylaşımlar herkese açık hale getirilecekmiş.

Ve buna benzer mesaj hızla dünyanın en büyük sosyal ağı olan Facebook'da hızlı bir şekilde kısa zaman içerisinde yayıldı. Ve birçok insan korkuya kapıldı nedense. Çoğu hesaplarını silip, dondurma yoluna gitti. Tabi bu bilinçsiz kullanıcılar, araştırmadan etmeden yapılan bir harekettir. Bu mesajın aslı astarı yoktur. Yani böyle bir  uygulamanın olmayacağı sabittir. 

Facebook  yönetimi  tarafından bu konu ile ilgili açıklama yapılmış bu tür mesajlara itibar edilmemesi gerektiğini vurgulamıştı. Yani kontrol sende ifadesi ile kullanıcılara bilgi vermişti.


Yarın Teslim Tarihi


Evet kontrol her zaman kullanıcıya aittir. Bu itibarla ister herkese açık yapın ister sadece kendinize özel  yapın. Bu size kalmış bir durumdur. Bu mesaj her kim tarafından ortaya atılmış ise işini iyi yapmış gözüküyor ki nereye baksam facebook teslim tarihi ile ilgili mesajı görüyor oluyorum. 

Son olarak birçok haber sitesinin de bildirdiğine göre bu olayın doğruluk payı yoktur. Sizlerde insanlara haberi duyurmak için bu bilgiyi paylaşabilirsiniz. Gereksiz korkulara kapılmalarına gerek yok zaten, korkulacak bir durum sözü konusu değilse ister açık olsun ister kapalı her halükarda sorun teşkil etmez. 



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.