-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Real Bus Simulator Off-Road 3D v1.1

ads
ads

Real Bus Simulator Off-Road 3D v1.1 Android Cep Telefonu Oyunu


Araba oyunu sevenler günümüzde oldukça fazla genel olarak erkekler araba oyunlarını sever android cihazlarınızda oynayabileceğiniz çok güzel otobüs oyunu. Otobüs oyunları son zamanlarda oldukça revaçta bu oyun ile eğlenceli dakikalar geçirebileceksiniz.

Real Bus Simulator Off-Road 3D v1.1


SİSTEM GEREKSİNİMİ - Android 2.3 ve uzeri çalışmakta, dil, Türkçe ve İngilizce olarak kullanıcıya ücretsiz olarak sunulmaktadır. Bu oyunu google play store üzerinden indirebilir veya aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hazar.bussimulator

Bir önceki konumuzda "Dairede Kal! v1.06" android oyununun tanıtımını yaptık. Konumuza  göz atabilir ve detayları inceleyebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Oyunun kontrolü biraz zor arkadaşlar ama bira vakit ayırdıktan sonra alışıyorsunuz kontrollere.

    YanıtlaSil
  2. Hemen indiriyorum bende iş yerinde canım sıkılınca oynayacak bir oyun arıyordum google' dan sitenize denk geldim çok teşekkürler.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.