-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Sokakta İki Gün

ads
ads

Sokakta sadece 1 TL ile 2 gün nasıl geçer?

Ruhi Çenet videolarından en beğendiklerimizden yayınlamaya devam ediyoruz. Bu video oldukça güzel kurgulanmıştır. 1 tl ile sokakda 2 gün geçirmek ismi ile binlerce insan izlemiş ve beğeni görmüştür.

Sokaklarda yaşamaya  çalışan o kadar çok insan var ki, sayısını bilemeyiz ancak ara ara görürüz. Bilgilendirici bir videodur. sokakta kalan insanların neler çektiğini anlatmak için  yetersiz ancak. Bunu yaşan bilir zaten. Fakat bu video ile 1 tl ile  sokakta 2 gün boyunca neler yapılabileceğidir. Unutmayın ki çoğu insanın hiç parası yoktur. Peki onlar neler yapacak? Hemde günlerce senelerce? Bizlerin ricası  hiç para olmadan sokakta sadece 3 gün neler yapılabilir bunun anlatılmasıdır.

Not bu video "Ruhi Çenet Videoları" isimli Youtube kanalından alınmıştır.

1 TL ile SOKAKTA '2 GÜN' GEÇİRMEK İZLE....






ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Gerçekten 1 tl ile sokakta 2 gün geçirmek çok zor çünkü düşünsenize acıktığınızda dahi bir ekmek anca alabilirsiniz. 1 tl ile 2 gün sokakta kalmak gerçekten büyük başarı.

    YanıtlaSil
  2. Allah evsizlere yardim etsin. Çok ama çok zor bu şekilde yaşamak.

    YanıtlaSil
  3. Ruhi nin bu tarz videolar ını sevmiyorum herhalde orkuna özeniyor bilgi vidrolari daha güzel

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.