-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Canlı Fal

ads
ads
Canlı fal deyince eskilerde fal baktırmak için, falcı aranır evde bu fala baktırılır ama bu falımıza bakan kişinin etrafımızda fal bakma işinde isim yapmış olmasına dikkat edilirdi. Tabi sonuçları ne derece iyi olurdu işte o durum muamma, günümüzde ise gelişen teknoloji ve yapılan tüm yenilikler doğrultusunda, insanlarımız gerek internet gerekse telefon ve tabletlerle canlı fal baktırabilmektedirler. 




Farklı şehirlerde bulunan, hatta yurt dışından bile bağlantı kurulabilen falcılar olduğu için, insanlar yoğun iş trafiği ve stresinden dolayı evlerinden veya iş yerlerinden canlı fal baktırabiliyorlar .hatta komşuya gittiğimizde dedikodu ortamından biraz olsun uzaklaşabilmek için canlı fal baktıran insanlar vardır. internet veya telefonlarımızdan canlı fal baktırmak için bağlanmış olduğumuz kişiyle yüz yüze fal baktırıyor hissiyle falımıza rahatça baktırabiliyoruz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. eskiden bizim atalarımızın bir lafı vardır. fala inanma falsız kalma diye. böyle şeylere inanıp uygulayan var mıdır? geleceği ancak Allah bilir. Fal uydurma saptırma şeyler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bu sitede baktırdım hemde innamayarak öylesine aradım sonuç ilginç ama net bende şaşkınım demekki gerçekten fala inanma falsız da kalma felsefesi doğru.

      Sil
  2. canlı falda bu konuya ilgi duyanlar için iyi bir yöntem olmuş ne demişler fala inanmayın falsız da kalmayın.

    YanıtlaSil
  3. Fal bakmaya çok fazla inanmasam da ara sıra insanlar bu tarz fallara merak ediyor ve bakıyor. Güzel bir çaloışma

    YanıtlaSil
  4. Dogrusu fal olaylarina inanmiyorum. Ancak baze kiz ark. Otururken mecbur kaliyosunuz baktirmaya 😀 mecburiyetten baktirmak zorundasiniz. İnanmadiginiz biseye inanmis gibi gorunmek zor gercekten

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.