-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » » gratis-gift.site Uyarı!

ads
ads

gratis-gift.site kampanyalarına inanmayın!

Her geçen gün yeni bir şeyler ile karşılaşıyoruz. Birçok  art niyetli kişiler tarafından gerçekleştirilen bu eylemler insanları kandırma niyetinden beri değiller. Bunlardan biride "gratis-gift.site" diye bir aldatmaca ile mesajlar gönderip 1250 TL ortalama değerinde  kupon veriyorlarmış. 

GRATIS köklü  ve sağlam sitelerden biri ama farklı olan onun ismini  kullanıp aynı o siteymiş gibi kendini göstermeye  çalışması insanları aldatmaktan, kandırmaktan başka bir şey değil. Dikkat edildiğinde zaten anlaşılır. gratis-gift.site diye bir uzantı ile sizlere dönüş yapmaz. 


gratis-gift.site güvenilir mi?


Hayır! güvenilir değil. Bu  tür kampanyalara inanmalı ve adı geçen gerçek site üzerinde araştırma yapmaları gerekir. 

Eğer akıllı telefonunuz üzerinden işlem yapmaya kalkarsanız, casus yazılımlar, virüs vb. istenmedik durumlar gerçekleşebilir. Uyanık olmak gerekli. Bu dolandırıcılık türlerine itibar etmemek gerekli. İlk olarak iyi bir araştırma yaparak ve  gerçek site üzerinden incelemeleri yaparak emin olmaları gerekir. 


gratis-gift.site Uyarı!


Son günlerde  bu tür kandırmaca kampanyalar çok görünür oldu. İtibar etmeyin. Saygılar. 



Bir önceki konumuzda "Bonzi Buddy Nedir?" isimli sayfamıza bakabilirsiniz. Bonzi Buddy Nedir? hakkında detaylı bilgi ve nasıl temizleneceğine dair bilgiler yer almaktadır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Merhaba, atılan mesajdaki linke tıkladım, anketi doldurup 15 kişiye gönderdim fakat reklam sayfası açılınca durumu farkedip kapatarak başka bir bilgi paylaşmadım. Virüs bulaşma olasılığı var mıdır?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Reklama tıklamayınca herhangi bir sorun olmayacağını söylüyorlar genel olarak herhangi bir sorun olacağını sanmam adamların amacı reklamlardan kısa yoldan çok para kazanmak zaten.

      Sil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.