-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Ne beklerken Ne oldu?

ads
ads
Anlatıldığına göre  Amerika da yaşayan yaklaşık 70 yaşlarında olan bir adam karısının dırdırı yüzünden banka soymaya karar verir ve yerine getirir. Sonra bir sandalyede oturup bekler, güvenlik gelir. Soygunu yapan kişi aradığınız benim o eve gitmektense ceza evinde yatmak benim için daha iyidir dediği söylenir. Her ne kadar mantıklı gelmese de komik bir durum. Ama tabi bununla bitmez o kişiye ev hapis cezası verilir.

Bu haber artık ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyoruz. Gerçekten böyle bir şey oldu mu olmadı mı? Bilinmez.

Ne beklerken Ne oldu?




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

6 yorum:

  1. bu adamdaki şans kimsede yok. olay ne kadar doğru bilmiyorum ama öyle.

    YanıtlaSil
  2. demekki adamın canına tak etmiş sonun da ne yapsın dırdır zor iş o yaşta ceza da vermezler tabi

    YanıtlaSil
  3. vay canına haberin böyleside doğrusu şaka gibi adam tam cezasını bulmuş.

    YanıtlaSil
  4. Bence adamin istediyine gore verilebilecek en agir cezayi vermisler. Ornegin kisi hapise girmek istemez. Verilecek en agir ceza hapis. Ancka bj adam hapis yerjne eve gitmekten korkuyi. O yuzden hakin en agir cezayi kesmis😀

    YanıtlaSil
  5. Gerçekten adam ne istemiş ne olmuş. Ama sanki cümle eksik miş gibi geldi bana adam sandalyede otururken neden güvenlik geliyor. Adam neden aradığınız benim diyor. Kimi arıyorlar

    YanıtlaSil
  6. Adama cidden yazık olmuş. Öldürseler daha kötü bir ceza olmazdı.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.