-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Rahman Suresi (Abdurrahman el Usi)

ads
ads

Rahman Suresi dinle..

Abdurrahman el Usi Rahman Suresi dinle.


Kalplere hitap eden ses tonu ile "Abdurrahman el Usi" Rahman Suresini ne kadar güzel okuyor. Bir önceki konumuzda Teravih Namazından alıntı yapılan videoyu paylaşmıştık. Dilerseniz bu linkten "http://www.ibrahimfirat.net/2017/06/kalbinizi-titretecek-kiraat-abdurrahman-el-usi.html" dinleyebilirsiniz.

Not: Bu video "iLim Tv" adlı Youtube kanalından alınmıştır.







ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. iyi bir ses her zaman ilahi bir güzellikle dinlenir maşallah okuyan hoca insanı dinletiyor

    YanıtlaSil
  2. Alburrahman el usi gerçekten çok güzel bir sese sahip. Bu tarz kişilerin arkasında namaz kılmak kim bilir ne kadar güzel olur.

    YanıtlaSil
  3. güzel bir ses ile güzel ayetleri dinlemek insana huzur veriyor kendimizi bir tasavvuf ziyafetinde buluyoruz duygusal doygunluk hissi veriyor. RAhman süresini çok güzel okumuş.

    YanıtlaSil
  4. Muhteşem bir sesi var ayrıca Hafız Abdulbasit Abdussamed'i de dikkatlice dinlemesini tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  5. Güzel bir okuma , tam Arap makamı.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.