-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Adrasan Beldesini Yakından Tanıyalım.

ads
ads

Adrasan Nasıl Bir Yer?

Turizm ve tatil içerikli yazılarımıza devam ediyoruz. Malum yaz aylarındayız ve yazın bitmesine az kaldı. Tüm sene boyunca stres atmak için en güzel yerlere gitmek gerekiyor. Bu sebeple sizlere bu konumuzda "Adrasan" ile ile ilgili bilgiler vereceğiz. 


Adrasan Beldesini Yakından Tanıyalım.


Muhteşem tatil için ilk seçeneklerinizden biri mutlaka adrasan olmalıdır. Neden derseniz gidip orada tatil yapanların çok mutlu ve ayrılmak istemedikleri bir yer olduğunu ve her sene gitmek istedikleri bir yer olduğunu vurgulamalıdır. Tabi Antalya'ya vardığınızda adrasan'a yerleşmek istediğinizde kalacak bir yer içinde sizler içinde en ideal ve uygun  olanı pansiyonda kalmaktır. Bunun için size önerebileceğimiz yıllardan beri hizmet veren geçmişi ve kalitesiyle müşteri memnuniyeti sayesinde önde gelen Adrasan Çiçek Pansiyonunu tavsiye etmekteyiz. Tabi bu tavsiyeyi hemen bir anda kararla vermiyoruz. Genel bir araştırma yaparak ve gezip görerek bunların arasından en iyilerini sizlere aktarmaya çalışıyoruz.  "Adrasan Pansiyonları" hakkında bilgi edinmek için bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.


Adrasan Beldesini Yakından Tanıyalım. 2


Adrasan, Antalya'nın en nadide yerlerinden bir tanesidir. Antalya ilinin merkezine ortalama uzaklık mesafesi doksan km civarındadır. Çok önceleri burası pek bilinen bir yer değildi. Zaman içerisinde insanlar tarafından ilgi gördü ve genel olarak tatil yeri olarak burayı seçerek buranın fazlasıyla gelişmesine neden oldu. Sahili oldukça temiz ve çok uzun sahile sahiptir. Rahatlık ve huzurun adı da diyebiliriz. Ülkemizin tatil cenneti köylerinden biridir desek yalan söylemiş olmayız. Denizi de bir o kadar temizdir.  Böyle bir yer çok nadir bulunmaktadır. Bu yüzden tatilciler genel olarak Adrasan'a giderek kafalarını dinlerler. Buranın halkı cana çok yakın ve çok misafirperverdir sadece bu bile yeterlidir zaten Adrasan tatil köyüne gitmeniz için ama daha ne kadar çok güzellikleri var ki gitmeyenin, görmeyenin oranın havasını almayanın bunları bilmesi çok zor olur. Biz de elimizden geldiğince anlatabildiğimiz kadarını anlatmaya çalışıyoruz. 


Adrasan Beldesini Yakından Tanıyalım. 1


Yeşil ve mavinin  bir arada olduğu bu güzel yerde kim en azından bir kaç hafta kalmak istemez ki? Masmavi denizi, yemyeşil doğasıyla ruhları dinlendiren havasıyla, ılık akşamları ile  gönle taht kuran adrasan seni anlatmak gerçekten zor gidip yaşamak görmek lazım. Bundan dolayı bu beldeye nasıl gidilir onun hakkında detaylı bilgiler verelim.

Adrasan'a nasıl gidileceğini anlatmadan önce Adrasan'da size çok keyif verecek tekne turları düzenlenmektedir. Adrasan tekne turları ile tatilinize renk katacaksınız.




Adrasan'a Nasıl Gidilir?

Hava yolu ile geliyorsanız eğer Antalya otogarına giden  tramvay ve otobüsler vardır. Otobüsü kullanacaksanız eğer 600 numaralı otobüse binmeniz gerekir. Tramvay veya otobüsle otogara rahatça geçebilirsiniz. Buradan ise adrasan'a giden minibüsler vardır. Sezon zamanlarında çok kısa aralıklarla servisler vardır. ortalama 2 saat gibi yolculuğunuz sürecektir. Eğer özel bir araç ile seyahat ediyorsanız bu süre daha kısabilir. Ve özel aracınızla gitmeniz için de navigasyon ile çok kolay biçimde adrasan'a varırsınız. 

Özel aracınız ile geliyorsanız yapmanız gerekenler:

Antalya ilinin merkezinden kemer yoluna doğru devam ediniz. Kemer yolunun sonlarında Çamyuva ve Tekirova beldelerini göreceksiniz ve geçeceksiniz. Sonra Olimpos kavşağı karşınıza çıkacak. Kavşaktan devam ederek üç veya dört km yol giderek Adrasan yol ayrımını göreceksiniz, buradan da ortalama  sekiz -  dokuz km yol giderek Adrasan merkeze gelmiş olursunuz.

Yazar: Özgür Çiçek

Yazarımız turizm, gezi, tatil ile ilgili en güzel yerleri araştırarak, ziyaretçilerimize gidebilecekleri yerler hakkında bilgiler vermektedir.

Bir önceki gidip, gezilecek, görülecek, turizm ve gezi içerikli konumuzda "Olimpos İle İlgili Bilmeniz Gerekenler" hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Adrasan, Antalya'nın en güzel yerlerinden bir tanesidir. gitmeinizi öneririm

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.