-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Bağışıklık sistemi nasıl güçlendirilir?

ads
ads
Her gün defalarca kez tuvalete gireriz. Biz insanlar için yemek yemek ve tuvalete çıkmak rutin eylemlerdir. Fakat sindirim sitemimizde ufacık bir bozukluk olduğunda hemen kendimizi halsiz ve huzursuz hissetmeye başlarız. İşte ancak o zaman tuvalete çıkmanın vücudumuz için ne kadar gerekli bir eylem olduğunu idrak ederiz.

Bağışıklık sistemi nasıl güçlendirilir?


Bazı bilim insanlarının ikinci beyin adını da verdiği bağırsaklarımız vücudumuzun en uzun organıdır. İçinde 500 farklı tip bakteri barındıran bağırsaklarımız aynı zamanda vücudumuzda bulunan savunma hücrelerinin yüzde yetmişine ev sahipliği yapar. Belki de bu yüzden heyecanlandığımızda, üzüldüğümüzde ya da ani değişimler yaşadığımızda hemen etkisi bağırsaklarımıza vurmaktadır. 

Bağırsaklarımız, vücudumuzun merkezinde yer alır. Kendince mükemmel bir savunma sistemine sahip bu mekanizma, barındırdığı yararlı bakteriler sayesinde bizleri pek çok virusten ve bakteriden arındırmaktadır. Gerekli vitamin ve besinlerden alınan yararlı maddelerin dengeli emilimi sayesinde bağışıklık sistemimizin güçlü kalması, bağırsaklarımızın dengeli çalışabilmesine bağlıdır.

Peki bağışıklık sistemi nasıl güçlendirilir? Bağışıklık sistemi güçlendirme yolları nelerdir? Çocuklarda bağışıklık sistemini güçlendiren besinler var mıdır?

Elbette bağışıklı sistemini güçlendirmenin çeşitli yolları mevcuttur. Mesela bağışıklık sistemini güçlendiren bitki çayları ya da bağışıklık sistemini güçlendiren vitamin hapları almak belirli bir düzeyde size yardımcı olabilir. Ancak bilim insanlarının bu konuda yaptıkları çalışmalar sonucu elde ettikleri bağışıklık güçlendirici formüller, en etkili çözümleri beraberinde getirmektedir.

Enterogermina, bağışıklık güçlendirici formülü ile, bağırsak floranızda dengeyi sağlayabilen bir üründür. Kullanım sonrası etkisini göreceğiniz bu bağırsak dengeleyici ve bağışıklık güçlendirici buluş sayesinde hem karnınızda oluşan şişkinlikten, hem de sindirim sorunları yüzünden yaşadığınız halsizlikten kurtulabilirsiniz.

Yetişkinler ve çocuklar için farklı dozlarda alınan Enterogermina, her tip yaşa hitap etmekte ve çözüm olmaktadır. Küçük tüpler içinde renksiz ve kokusuz bir sıvıdan oluşan bu bağırsak güçlendirici, kullanım bakımından da oldukça kolay ve zahmetsizdir. Tüpü açıp, probiyotik mikroorganizmalardan oluşan Enterogermina’yı meyvesuyunuza karıştırarak rahatlıkla içebilirsiniz. 


Enterogermina, 50 yıllık deneyimi ve onaylanmış formülü ile bağırsaklarınızın düzenli çalışmasını sağlar ve bağışıklık güçlendirici etkisi ile de sizi zinde tutar.

Yazar: Burak Bozdağ

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.