-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Olimpos İle İlgili Bilmeniz Gerekenler

ads
ads

Olimpos Nerededir?

Yaz aylarında tatil ve gezi olmazsa olmazlardandır. Birçok tatil beldesi vardır ülkemizde.  Türkiye'nin belli bölgeleri tatil yapmak için deniz ve yeşilin bir arada olduğu yerler çok olmasına  rağmen, en ideal ve en güzel olan yerlerden bir tanesi kuşkusuz " Olimpos"dur. Burası oldukça güzel ve ilk defa gelenlerin sürekli gitmek istediği beldelerden biridir.  Olimpos Antalya ya ortalama iki saat kadar uzaklıktadır. Yani 80 km mesafededir. Yerli yabancı birçok misafiri konuk eden Olimpos'a gitmek gayet kolaydır. Konumuzun devamında  nasıl gidileceğini anlatacağız. Bu muhteşem yerde kim tatil yapmak istemez. Denizi, yeşili, havası, insanları ve kısacası doğası ile kendine hayran bırakan nadide yerlerden biridir. Kim burada tatil yapmak istemez ki. Eğer sizde böyle bir yerde tatil yapmak isterseniz eminim istersiniz zaten. Bu beldede tatil yapanların çoğu genelde ağızlarından hiç düşürmezler sürekli anlatırlar. Güzelliklerini, doğasını, ve orada geçen zamanın ne kadar eğlenceli olduğunu ve tekrar tekrar gitmek istediklerini çok duyar olduk. Sizlerde bu bölgeyi duymuş olabilirsiniz. Eğer bilmiyorsanız kesinlikle görmeniz de fayda var. Olimpos beldesine ait birkaç görseli sayfamızda  paylaşacağız. Bir kaç tanesi size yeterli gelecektir. İlk resmimiz aşağıda inceleyebilirsiniz: Deniz, Kum, ve Ormanlık alanın bir arada yer aldığı kendine hayran bırakan bir kare.


Olimpos İle İlgili Bilmeniz Gerekenler


Yukarıdaki resimde görüldüğü  gibi denizin mavisi bile bambaşka ve ormanın havası, ılık ılık esen rüzgarda denizi izlemek bile yeter insana. Huzur bulmak aslında bu kadar kolay. Aslında 
Olimpos hakkında çok çok güzel şeyler yazılabilir ancak burasını anlatmak o kadar kolay değil hani şöyle bir söz vardır. Anlatılmaz yaşanır, aynı burasıda öyle bir yer yaşanılması gerek. Oradaki havayı teneffüs etmek lazım. Güzellikleri anlatabiliriz ama hissedilen duyguyu anlatmak o kadar da kolay değil. Neyse Olimpos'a gitmeye karar verdiğinizi düşünerek nasıl gidileceği hakkında kısa ve öz bilgi verelim. 

Olimpos'a Nasıl Gidilir?

Eğer özel aracınız ile geleceksiniz oldukça kolay olacaktır zaten. teknoloji gelişmiş durumda navigasyon kullanmayan kişi  yok denecek kadar azdır. Bu sebeple hiçbir yere adres falan sormadan Olimpos'a navgasyon ile çok rahat biçimde gelebiliyorsunuz. Ancak önemli olan ise kalacağınız oteldir. Bu yüzden araştırma yaptık ve  o belde de lüks, kaliteli ve fiyatları çok ideal olan 'Olympos Butik Otel' bulunmaktadır. Birçok  kişi buradan bahsettiği için ve memnun kaldıkları ayrıca genel bir araştırma ile de en iyi seçeneklerin arasında  Olympos butik otel yer almaktadır. Ve navigasyon ile bu otele gelmek çok kolay özel aracınız ile seyahat ediyorsanız şayet zaten kapısına kadar sizi getirecektir. 


Olimpos İle İlgili Bilmeniz Gerekenler 1


Tarif olarak ise; Antalya merkezde olduğunu varsayarak, kemer yoluna sapıyorsunuz ve  sonrasında sırasıyla "Tekirova, Çamyuva, Çıralı" kavşağını geçiniz. Sonrasında Olimpos kavşağına varıp buradan itibaren sekiz ile on km arası yolunuz kalıyor. Eğer hava yolu ile  geldiyseniz isterseniz  otobüs, , isterseniz tramvay ile otogara gitmeniz gerekmektedir. 

Olympos Butik Otel



Otobüs ile otogara gitmek isteyenler  600 numaralı araca binmesi gerekmektedir. Otogara vardıktan sonra Olimpos tarafına  giden minibüsler var  her beş - on dakika bir servisler kalmaktadır. Kalmak istediğiniz otel hakkında bir karar veremediyseniz sizlere tavsiyemiz Olympos Butik Otel'dir.

Yazar: Özgür Çiçek

Yazarımız  turizm, gezi, tatil ile ilgili en güzel yerleri araştırarak, ziyaretçilerimize gidebilecekleri yerler hakkında bilgiler vermektedir.

Bir önceki yazımızda "Makyaj Hilesi - Gözleri Büyük Göstermek İçin" makyaj yaparken gözleri iri göstermek için püf noktaların yer aldığı bilgileri içeren konumuzdur.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.