-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Askerden Stand Up Show

ads
ads

Tabur Ve Bölük Komutanlarının Taklitleri Yapan Askerden Stand Up Show..

Askerden Stand Up Show

İzlenme rekoru kıran "Askerden Stand Up Show" gösterisi.



Stand Up Show yapmak o kadar kolay değil ama bu Stand Up oldukça güzel ve anlamlı. Askerliğini yapmış olanlar için oldukça güzel bir video. herkesin izlemesini tavsiye ediyoruz.

Not: Bu video "Şehitler ölmez" isminde ki bir Facebook sayfasından alınmıştır. Sayfayı takip ederek güncel videolara ulaşabilirsiniz.



Bir önceki facebook video içerikli konumuzda sihirbazlık gösterisinin ne kadar üst seviyede yapıldığını bizlere gösteren muhteşem bir gösteri izle. Konu linki "Bu Gösteriye Hayran Kalacaksınız." bu bağlantıdan sayfamıza giderek videoyu izleyebilirsiniz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Çok güzel bir gösteri sonuna izledim askerlerimizin hep böyle huzurlu mutlu olmasını dilerim. Allah (c.c.) yar ve yardımcıları olsun.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.