-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Yeni Dizi Galatalı Eşref

ads
ads
Yeni Dizi Galatalı Eşref

Yeni Dizi Galatalı Eşref Ne Zaman Başlıyor ve Dizide Oynayan Oyuncular Kimlerdir?

Galatalı Eşref dizisi ne zaman başlayacak? Dizi tutkunlarının en çok merak ettiği dizilerden olan Galatalı Eşref dizisi hangi tarihte başlayacak.

Yerli sinemanın en tanınan isimlerinden olan Kadir inanır yepyeni dizi olan galatalı eşref isimli dizi ile ekranlara dönecek.  Ve çok iyi tandığınız oyuncu özellikle Kurtlar Vadisi Pusu dizisinden Memati Baş olarak tanınan gerçek ismi Gürkan Uygun olan usta oyuncu galatalı eşref dizinde rol alacağı söylenmektedir. Tabi bu güzel dizi de kendisini görmek isteyen çok kişi olacaktır. Bu oyuncuların yanı sıra "Hande Erçel, Berk Hakman ve Eda Ece'nin de içinde bulunduğu kadro olacağı söylenmektedir. Ancak bu kadro tam olarak kesinleşmemiştir.  Kadir İnanır ve Gürkan Uygun'un dizide yer alması dizinin ne kadar iyi olacağının şimdiden bir göstergesidir.


Yeni Dizi Galatalı Eşref Dizinde Rol Alacak Oyunların İsimleri


Kabadayı rolünde kimin olacağını hemen hemen hepiniz tahmin etmişsinizdir. Kadir inanır İstanbul kabadayısı olarak bu oyunda rol alacak bununla birlikte Berk Hakman, Eda Ece, Gürkan Uygun namı diğer Memati baş ve Hande Erçel'in de aralarında bulunduğu çok sağlam kadro ile ekranlara gelecektir.





Kadir İnanır


Kadir inanır eşref karakterinde olacaktır ve üç tane evladı olacaktır. Aynı zamanda dizi tamamen mahalle içinde oluşan kavgalar, sorunlar ve çatışmaları konu alacaktır. Kurtlar Vadisi Pusu dizisi oyuncusun  en önemli karakterinden olan Memati Baş (Gürkan Uygun) galatalı eşref dizinin içerisinde yer alacağı muhtemeldir.

Galatalı Eşref Dizinin Senaristleri Kimlerdir?



Dizinin oyuncularından kısaca bahsettik peki önemli dizinin senaryo yazarları kimlerdir. Hemen aşağıda listeledik.


Emre Akan
Esen Ali Bilem
Ece Umay Mit

Galatalı Eşref Dizisi Hangi Tarihte Başlayacak?



Yeni dizinin henüz çekimleri başlamış değil. Bu ay içerisinde çekimlerinin başlanacağı bilinmektedir.  Bu yüzden hangi tarihte başlayacağı ile ilgili bir bilgi mevcut değildir. Bununla birlikte hangi televizyon kanalında da yayına gireceği konusunda bilgi sahibi değiliz. Yani tam olarak her şey kesinleşmiş değildir.


Galatalı Eşref dizi hakkında ilerleyen zamanlarda daha detaylı bilgiler sizlere vereceğiz.

Bir önceki konumuz olan "Türk Dizileri ve Bütçeleri" isimli makalemizi inceleyebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. bu adamın hiçbir dizisini ve filmini izlemem artık görünce sinir oluyorum

    YanıtlaSil
  2. Galatalı eşref dizi ne zaman başlayacak.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.