-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Şirket Yatırımları Değişiyor

ads
ads

Şirket Yatırımları Şekil Değiştirdi

Hep soru vardır. Paramızı nasıl değerlendirelim diye. Bir analiz çalışması yaparsak her dönem bu farklı bir yatırım aracı bulunarak paralar firmalar tarafından değerlendirildi. Firma veya yatırımcı olarak kabul edersek şöyle bir sıralama yapabiliriz.

Şirket Yatırımları Değişiyor


·           * Altın
·           * Dolar
·           * EURO
·           * Arsa
·           * Ev
·           * Gayrimenkul çeşitleri
·           * Borsa
·           * Ar-ge veya Patent

Son olarak özellikle firmalar üzerinden gidecek olursak yatırımlarını Ar-ge yani yeni buluşlara bundan çıkan sonuçla patentlere ve patent tercümelerine harcamaktadırlar. Peki bu yatırım şekli ne kazandırır derseniz. Her hangi bir ürünün patentini aldığınızda o ürün geçerliliğini koruduğu yıllar boyunca siz doğal olarak hiçbir işe el sürmeden para kazanmaya devam edersiniz.

Firmalar Geleceğe Yatırım Yapıyor

Teknoloji o kadar hızlı ilerliyor ki inanın bu hıza yetişmek zor dediğimizde yanlış söylemiş olmayız. Zira teknoloji gelişmelerle firmalar her geçen gün yeni kapılar açarken bu kapılar sayesinde hem cirolarını artırıp hem insanlara iş gücü sağlayıp hem de ekonomiye katkı vermeye devam etmektedirler. Özellikle ülkemizde son dönemde patent alanında ciddi bir yatırım yapılmaktadır. Patent tercümesine firmalarımız tercüme büroları ile çalışarak hem rakipleri takip ederek hem de bu patentlerin Türkiye’deki kullanım alanlarına göre çalışmak yapmaktadırlar. Patent işinde ciddi bir gelecek olduğunun farkına ülkemiz 2000’li yıllar ile varsa da en azından patent çeviri alanında hızlı bir gelişme kaydetmiştir.

Şirket Yatırımları Değişiyor 1


Bu süreçte firmalar Ar-ge birimleri kurarak araştırmalara başlamış ve ülkemiz adına patent başvuruları da bire hayli çoğalmıştır. Ülkemiz 2030 yılında dünyada patent işinde yapılan çalışmalarda dünyanın 3 büyük devleti arasında yer almayı hedeflemektedir. Özellikle savaş sanayisindeki son dönem atılımlarımız bizleri millet olarak bu amaç doğrultusunda umutlandırmaktadır.

Firmalar Marka Tescili ve Patentin Önemini Anladı

Ülkemizde firmalar son dönemde devlet destekli patent alanında yapılan tanıtımlar. Firmaların teknolojiye entegre olması noktasındaki bildirilerle önce marka tescillerine ardından da patent gibi kendi alanlarında üretime geçme noktasında harekete geçtiler. Ülke ekonomisinin devamlılığı açısından önem taşıyan patent işinde bizlerde “Tercüme Ofisi” https://www.tercumeofisi.com/ olarak siz değerli müşterilerimize destek sağlamaktayız. Dünyadaki bir çok patentin Türkçe diline tercümesini sağlayan ofisimiz aynı zamanda patent ile ilgili hukuki anlaşmazlık tercümelerinde de hizmet vermektedir. Firmaları patent tercüme alanındaki deneyimlerimizden yararlanmaya davet ediyoruz.

Patent Tercüme Ücretleri Pahalı Mıdır?


Patent tercüme ücretleri sanıldığı kadar pahalı bir işlem değildir. Bu konuda size info@tercumeofisi.com adresine mail atarak fiyat bilgisi alabileceğinizi hatırlatmak isterim. Patent çevirilerinde fiyat hesaplaması dil, konu ve karakter üzerinden hesaplanmaktadır. Patent alanında yaptığınız yatırımları kat kat geri alacağınızı belirterek sizlere bir an önce kazancı bol bu alanda iş sahibi olmaya ve yatırım yapmaya davet ediyoruz. 

Yazar: Ekrem ÖZER

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.