-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Hemen Bilen Adam (Çok İlginç)

ads
ads

Sunucuyu & İzleyenleri Şaşkına Çeviren Soru Sorulamadan Cevaplayan, Akılküpü Yusuf..




Bir anda en çok izlenen videolar arasında girmeyi başardı. Hemen hemen herkesin bildiği bir yarışma programına katılan "Akılküpü Yusuf" sorulara jet hız ile cevap vermesinden dolayı izleyicileri şaşkına çevirdi. Bu videoyu yada programı izlemiş olabilirsiniz tekrar hatırlamak için izlemenizi tavsiye deriz. ilk başlarda acaba bu gerçek mi? değil mi? diye insanın aklından geçiyor. Acaba soruları ezberlemiş mi gibi his illaki hepimizde oluşabilir ancak bu tamamen gerçek ve kişinin kapasitesi ile ilgili bir durum.

Bu video "Gel Vatandaş" isimli Facebook sayfasından alınmıştır.





Bir önceki video haber içeriklidir. "Sıfır Noktasında Çatışma" ile ilgili videoyu izlemek için ilgili bağlantıya tıklayın

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

6 yorum:

  1. Adam gerçekten akılküpü, güzel bir lakap bulmuşlar. Bu tip insanları programa çıkarınca belki kanallar bir miktar para kaybediyor ama reyting anlamında da oldukça öne çıkıyorlar.

    YanıtlaSil
  2. Hemen Bilen Adam videosunu izledim çok ama çok ilginç adam harika gerçekten

    YanıtlaSil
  3. Valla helal olsun adam ayaklı ansiklopedi gibi geziyor bilgisayar maşallah :D

    YanıtlaSil
  4. Diyet Uzmanı, alanında ünlü diyetisyenleri, beslenme danışmanlarını ve diyet koçlarını bir araya getiren sağlıklı beslenme platformudur. Uluslararası yöntemler, kişiye özel beslenme programları, profesyonel diyet koçluğu ve online diyet danışmanlığı ile Türkiye genelinde diyetisyenlerin ve danışanların iletişimini sağlamaktadır.

    YanıtlaSil
  5. Sorulari hemen bilmesi cok ilginc geldi. Acaba sorulardan haberi mi vardi diye dusundurdu beni

    YanıtlaSil
  6. Konya Diyetisyen Uluslararası yöntemler, kişiye özel beslenme programları, profesyonel diyet koçluğu ve online diyet danışmanlığı ile Türkiye genelinde diyetisyenlerin ve danışanların iletişimini sağlamaktadır.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.