-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Cvbenim İle Ücretsiz İş İlanı Ver!

ads
ads
İşverenlerin aradığı elemanı bulması çoğu zaman sancılı süreçleri de beraberinde getiriyor. Başvuru yapan adaylar arasından seçim yapmak, hangi adayın hangi özelliklere sahip olduğunun hatırda tutulması gibi pek çok bilgi çoğu zaman uçup gidiyor. İşe alım sürecinde sizlere yardımcı olacak birileri olsa, hem de işyerinizde çalışmak için on binlerce adayın başvurusu içinden işiniz için en uygunları seçse nasıl olurdu? Çok iyi olurdu dediğinizi duyar gibiyiz.

Cvbenim İle Ücretsiz İş İlanı Ver!


            CV Benim kariyer portalları arasında yükselen bir değer olarak dikkatleri üzerine topluyor. Başarılı bir girişimcilik örneği olan internet sitesi alanında uzman kişilerin ortaklığıyla ortaya çıktı. İnsan kaynakları alanında oldukça deneyimli uzmanların bir araya gelerek hazırladıkları altyapı ile işveren ile iş arayanları kısa sürede eşleştirerek sürecin başarıyla sonuçlanmasını sağlıyor.
            İşverenler tarafından yoğun ilgiyle karşılanan CV Benim, insan kaynakları uzmanlarının işe alım sürecinde işverenlerin yanında olan bir sistem hazırlamasıyla günümüzde fark yaratan detayları bünyesinde barındırıyor. Sitede yer alan yüzbinlerce iş arayanın, firmaların iş ilanlarına yaptığı başvuru sürecinin profesyonelce yürütülmesi, başvuruların çok kısa sürede değerlendirmesine fırsat sunarak işverenin aradığı elemana ulaşmasına katkı sağlıyor.

Firma Bilgileri Yüksek Gizliliğe Sahip

            İşverenlerin yayınladıkları iş ilanlarında firma hakkında bilgiler verilebiliyor ya da işverenin isteğine bağlı olarak firma bilgileri gizli tutulabiliyor. Firma bilgilerinin paylaşımına izin veren işveren dilerse firma ile ilgili kısa film tadında tanıtıcı bir video ekleyerek, iş başvurusunda bulunacak olan adayların firma hakkında fikir sahibi olması kolaylaştırabiliyor.

            Avrupa standartlarına uygun olan güvenlik sertifikaları kullanılarak hizmet sağlayan CV Benim internet sitesi uçtan uca şifreleme yöntemi kullanarak firma bilgilerinin üçüncü kişilerin eline geçmesini imkânsızlaştırıyor.

Her İlan İçin Ücret Ödemeye Son

            CV Benim ile Ücretsiz İş İlanın Ver. Günümüzde giderek yaygınlaşan ve işverenler üzerinde yük oluşturan; her iş ilanında ücret alma uygulamasına son verilerek bu alanda yine bir ilke imza atıyor. İşverenlerin kurumsal üyeliklerine özel olarak seçebilecekleri paketler ile her personel arayışı için defalarca ücret ödemesine gerek kalmıyor.

İşveren Paneli Kariyer Uzmanları Tarafından Hazırlandı

            İş ilanına yapılan on binlerce başvurunun ayrıştırılması, iş için “başarı” potansiyeline sahip adayların belirlenmesi için işveren panelinde büyük kolaylıklar yer alıyor. Eğitim durumu, askerlik durumu, iş deneyimler, yaş yada cinsiyet gibi pek çok veriye göre elemeler yapılabilmektedir. İhtiyacınız olan özelliklere ve yeteneklere sahip adayların başvurularını kolay filtreleme yöntemi ile saniyeler içerisinde tek bir ekran üzerinden izleyebilirsiniz.

            İlanınıza başvuran adayların değerlendirilmesi noktasında bazı adaylar için not ekleme özelliği kullanılabilmektedir. Böylece ilerleyen süreçte yeniden personel ihtiyacınız olması durumunda zaman kaybetmeden not eklediğinin adaylara ulaşma imkânına sahip olacaksınız. İşveren paneli kariyer uzmanları tarafından sistemleştirilmiştir ve işverenlerin aradıklarını kolayca bulması için oldukça sade bir tasarıma sahiptir. Yapılan işlemlerin kategorilendirilerek sınıflandırılması sonucunda her şey olması gereken yerde sizi bekliyor olacak.

Seçkin Başvurular İçin Firma Vizyonu Büyük Öneme Sahip

            İş ilanlarına başvuru yapan adayların aranan özelliklere ve yeteneklere sahip olmaması işverenlerin en çok rahatsız olduğu durumlar arasında yer alıyor. CV Benim böyle durumların yaşanmasının önüne geçmek adına firmanızın vizyonunu anlatan bir bilgilendirme yazısına yer vermektedir. Adaylar bu özellik sayesinde firmanız hakkında bilgi sahibi olarak, iş için uygun olup olmadıklarına kendileri karar vermekte ve ilgisiz başvuruların önüne geçilmektedir.

Başvuran Adayların Bilgilerine Ulaşım İmkânı

            İlanınıza başvuran adayların eğitim bilgilerine, askerlik durumuna, iş deneyimlerine, özgeçmişine ve iletişim bilgilerine ulaşma imkânına sahipsiniz. Bu imkân adayın aradığınız özellik ve niteliklere sahip olup olmadığı konusunda fikir sahibi olmanızı kolaylaştıracaktır.

Kısa Sürede Yeni Elemanınıza Kavuşuyorsunuz

            CV Benim işverenler kadar iş arayanlar tarafından da büyük bir ilgiyle takip ediliyor. İş arayanların sayısının yüz binlerle ifade edilmesi ilanınızın o kadar çok kişiye ulaşacağı anlamına geliyor. Bu kadar çok kişiye ulaşan ilanınıza gerçekleşecek başvurular da o denli çok olacaktır. Durum böyle olunca aradığınız elemana kısa sürede ulaşacaksınız.

            CV Benim bünyesinde hizmet sağlayan kariyer danışmanları, bilişim uzmanları ve müşteri temsilcileri merak edilen tüm soruları yanıtlamak üzere taleplerinizi beklemektedir. Merak ettiğiniz konularda tatmin edici cevaplar vererek aklınızda soru işareti kalmasına engel oluyorlar. CV Benim yakaladığı yükselen grafiği sayesinde 1 milyon kullanıcıya erişme hedefine emin adımlarla ilerlemektedir. Firmanızın bu potansiyel içerisinde barınan ve iş arayan yeteneklerden faydalanması için doğru zaman.


Hemen iş ilanı vermek için buraya tıklayabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.