-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Domain ve Hosting Önerisi

ads
ads

Hosting ve Domain Nereden Alınır?


Domain ve hosting alanında ülkemizde birçok yerli firma vardır. Bunların geneli kaliteli ve sorunsuz şekilde işlemektedir. Fakat sizler  herhangi bir sorun ve hızlılık istiyorsanız en iyisini seçmeniz gerekmektedir. Bunun yanında tabi uygun fiyatta önemlidir.

Domain ve Hosting Önerisi


Ben bir zamanlar güzelhosting kullanmıştım ve gayet makul fiyatı ve hızlılığı ve de kesintisiz olması nedeniyle önerebileceğim platformdur.

Bunun haricinde ihs firması domain konusunda benim için en iyisi diyebilirim. Birçok alan adımı ihs firmasında barındırmaktayım. Ayrıca buradan hosting hizmeti de alabilirsiniz. 

Ve son olarak  en iyiler arasında yer alan firma ise  "Radore ve Natro" hosting şirketleridir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. bunlara ek olarak veridyen firmasını da sizlere önerebilirim gayrt kaliteli bir firma

    YanıtlaSil
  2. Bende Turhost firmasında domain ve hosting alıyorum. 5 yıl oldu bir sıkıntı yaşamadım bu da benim tavsiyem olsun.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.