-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Fillerin En Akıllı Hayvan Olduğunun 5 Açıklaması

ads
ads

Fillerin Akıllı Olduğunu Gösteren 5  Bilgi


Filler yer yüzünde ki hemen hemen en ağır ve büyük canlıların arasında yerini alır. Fillerin çok akıllı canlılar olduğunu bir çoğunuz duymuş olabilirsiniz. Devasa boyutta oldukları için ve dünyadaki en büyük beyine sahip olan fillerin çok akıllı olduğunu  açıklayan 5 madde


Fillerin En Akıllı Hayvan Olduğunun 5 Açıklaması


1.  Birçok dili ayırt edebilme özelliğine sahiptirler.

2. Birçok yetenekleri vardır.  Araç gerek kullanma gibi. Bazı yerlerde resim yapan filler görmüşsünüzdür. Buda onun bir kanıtıdır.

3.  En önemli olan bizlerin bile zor anladığı insandaki vücut dilini, filler çok rahat şekilde anlayabilme kabiliyeti var.

4. Empati yetenekleride oldukça gelişmiştir.

5. Yaş tutma eğilimi vardır. Ve ölü kardeşlerinin yasını belli bir süre tutarlar.

Bir önceki En5 konumuz olan >>   "Erkekler Neden Spor Salonlarına Gider" ilgili yazımızı okumak isterseniz konumuza göz atabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.