-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » İnstagram Fenomeni Olabilir ve Başarı Elde Edebilirsiniz

ads
ads
İnstagram dünyasına katılarak sizlerde istenilen özelliklerde ve heyecan verici bir platforma merhaba diyebilirsiniz. Daha öncelerde çevrenizde bir çok kişinin İnstagram kullandığını ve hatta bu yönde fenomen olan insanların da ne kadar ilgi gördüklerini fark etmişsinizdir. Bu konuda sizlere yardımcı olabilecek çeşitli özelliklere sahip İnstagram platformundan bahsetmek istiyoruz.

İnstagram Fenomeni Olabilir ve Başarı Elde Edebilirsiniz


İnstagram’da önemli olan takipçi ve kitle sayısıdır. Yapılan bir paylaşımın ilgi görmesi sonucunda etkileşim artar ve bu da doğrudan takipçi sayısı etkilemektedir. Zaman içerisinde paylaşımlarınız başka sayfalarda da talep görerek daha geniş kitlelere bu sayede ulaşmanız mümkün olacaktır. Takipçilerinizin sizleri takip ettikten sonra bırakmaması için yapılan paylaşımların sayısı da önemli olmaktadır. Genel anlamda sayfa içerisinde varyasyon yaratan kişilerin paylaşımlarının daha çok ilgi gördüğünü fark etmek kaçınılmaz olacaktır. Bu yüzden 0’da bir takipçi kazanmaya çalışmak var olan takipçi ile bu oranı yükseltmekten çok daha zor bir işlemdir. Bu yazıda tanıtacak olduğumuz instagram takipçi satın alma adı altında sunduğumuz web sitesi ise, etkileşimi arttıran önemli detayları da içerisinde barındıran bir platformdur. İnstagram takipçi sayılarına takılan genel kitlenin olduğunu varsayarsak takipçi satın almanın da ne kadar faydalı olduğunu anlamak zor olmayacaktır.

İnstagramda Sizleri Fenomen Yapıyoruz

Dilediğiniz kadar takipçiyi sizlerin hesabını beğenmesi ve takip etmesi için adapte ediyoruz. Bu işlem takipçi sayısına bağlı olarak belli gün ve aralıklarla yapılabildği gibi aniden de yapılabilmektedir. İsteğe özel olarak bot ya da gerçek kullanıcı niteliği taşıyan bu takipçiler kendi aralarında yerli ve yabancı olarak da ayrışmaktadır. Son derece yüksek bir kitleye hitap etmek isteyen kişilerin tercih edebileceği bu özellik ise sizlere istenilen sonuçları kısa sürede yansıtabilecek bir potansiyele sahiptir. İnstagram takipçi satın al hizmeti adı altında kuruluşumuzun sizlere ekstra hediyelerinden de bahsetmek istiyoruz. Belli zaman aralıklarında sizlere sunulan bu hediyeler ile başarı oranınızı arttırmak söz konusu olduğu gibi yüksek oranda bir paylaşımda bulunmakta oldukça ilgi çekici olacaktır. Çeşitlilik ve değerlerinizi arttırmaya yönelik sunulan bu hizmetin ayrıntılarını bu sayfada adı geçen siteye giriş yaparak görebilir ve detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Kolay Adımlarla Satın Alabilirsiniz

İnstagram hesaplarınıza kısa sürede dilediğiniz kadar takipçi gönderimi yapabiliyoruz. Bu konuda çeşitli paketlerimizden sizlere bahsetmek yerinde olacaktır. En düşük paket olarak 20 tl’den 1000 takipçiyi hesaplarınızda göstermek mümkün olabiliyor. Bu oranlar 5.000, 10.000, 15.000, 20.000, 30.000, 50.000 ve 100.000 olarak sizlere sunulmuştur. Daha fazla ya da farklı çalışma yapmak isteyen kişiler iletişim bölümünden bizlerle bağlantı kurarak bunu görüşebilir ve dilediği özel paketi kendisi hazırlayabilir.

Takipçi ile Sınırlı Kalmayın: İnstagram Beğeni Hizmeti


Sadece takipçi anlamında bu faktörleri değerlendirmek yanlış olacaktır. Beğeni hizmeti de instagram dünyasında son derece önem niteliği yüksek konulardan biridir. Şöyle ki; Ne kadar takipçiniz olursa olsun, yapılan bir paylaşımınız takipçilerine oranla yüksek olmadığı sürece etkileşimi zamanla kaybedeceksiniz. Sonuç olarak 1000 takipçisi olan bir kişinin yaptığı paylaşım eğer ki 5 kişi tarafından beğeniliyor ise bu orantısızlık sonucunda zamanla takipçi saysısında gözle görülür bir artışın olduğunu sizlerde fark edebileceksiniz. Bu konuda da instagram beğeni satın al hizmetini sizlere sunarak yapılan paylaşımlarınız içinde otomatik beğeni gönderiyor ve bu paylaşılmın beğenilmesine istinaden diğer takipçilerinizi de paylaşımı beğenmeye ve etkileşimi arttırmaya davet ediyoruz. Farkında olmadan yapılan bu çalışmalar ile çok kısa sürede daha büyük kitlelere ulaşabileceğinizi unutmamalı ve en uygun fiyat ile sunulan bu hizmetten sizlerde yararlanmalısınız.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Ben de denedim ama olamadım. Kolay değil fenomen olmak. Sadece takiçi satın almakla olmuyor

    YanıtlaSil
  2. Instagramda fenomen olmanın en önemli olayı kaliteli paylaşım yapıp tagleri uygun yapmak. Yanında da bu şekilde destekçilerden yararlanmak takipçi sayınıza çok faydalı oluyor.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.