-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Online MP3 Kesme Sitesi

ads
ads

Online MP3 Kesici


Müzik insan hayatında önemli rol oynar. Birçok insan müziksiz günlerini geçirmez. Ve müzik yeri gelir insanı  rahatlatır yeri gelir duygulandırır. Bu müzik türlerine göre değişiklik gösterir. Bugün ki konumuzda ise sizler için faydalı bir siteden bahsedeceğiz. Mp3 kesici ile  hiçbir program kullanmadan online olarak müzikleri istediğiniz gibi kesebilirsiniz. 

Artık teknoloji çağında olduğumuz için birçok işimiz artık İnternet üzerinden online olarak yapılabilmektedir. Bunlardan biride müzik ile alakalı olup MP3 kesme işlemini program falan indirmeden direk olarak site üzerinden gerçekleştirebilmenizdir. Peki bu nasıl yapılmaktadır?

Hiçbir yazılıma ihtiyaç duymaksızın sadece site üzerinden gerçekleştirebileceğiniz bu işlem ses veya müzik dosyalarında istemediğin kısımları seçerek kesebilirsin. Ortaya  farklı bir şey çıkarabilirsiniz. Aynı zamanda bunun için telefonunuzda kullanmak istediğiniz bir müziğinde herhangi bir kısmını keserek telefonunuza zil sesi yapmanız mümkün bunun haricinde daha birçok özelliği ile sizlere kolaylık sağlamaktadır. 

Online mp3 kesme işlemi oldukça basit ve kolaydır. Bunun için yapmanız gerekenler ise ilk olarak "https://webaudiocutter.com/tr/" site adresine girerek sitenin en üst bölümünde  yer alan lacivert butona tıklayarak dosya seç kısmından müzik dosyasını seçerek veya dosyayı sürükle bırak yöntemi ile çok kolay bir şekilde kesme işlemini gerçekleştirmek mümkündür.  

Online MP3 Kesme Sitesi


Desteklenen dosya formatları ise: mp3, m4a, wav, ogg, m4r. Mp3 kesme sitesi oldukça kaliteli ve SSL sertifikası ile korunmaktadır. Daha iyi anlayabilmeniz için sizlere online kesme işlemi nasıl yapılabilmektedir. Aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz. 


Not: Bu video "Web Audio Cutter" isimli youtube kanalından alınmıştır.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.