-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » İsrail askerleri ve göstericiler çatışıyor (7 Aralık 2017)

ads
ads

Ortadoğu alevler içinde İsrail askerleri ile göstericiler çatışma halinde..

Ortadoğuda göstericiler ile İsrail askerleri arasında çatışma çıktı.


İslam dünyası için çok önem  taşıyan ve Mekke ve Medine'den sonra en kutsal yer olan Kuıdüs;'de İsrail askerleri ile  Filistinli göstericiler arasında çatışmalar devam ediyor.

İsrail askerleri ve göstericiler çatışıyor (7 Aralık 2017)


ABD başkanı "Donald Trump" Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıması ile ön plana çıkmıştı. Bu sebeple Ortadoğu alev yerine döndü. Filistin'li göstericiler ve İsrail askerleri arasında çatışma meydana geldi.

Oldukça yaralının olduğu haberleri gelmektedir. Hamas ise sabah saatlerinde açıklama yaparak tam olarak ayaklanacaklarını belirtti. Yani intifada çağrısında bulundu.

Bugün ve ilerleyen günlerde Filistin'de çok büyük gösteriler olacağı tahmin edilmektedir. İsrail polisi ise tazyikli su ve biber gazı ile gösterilerin üstüne gitti. Bu durumdan dolayı birçok yaralanın olduğu bilinmektedir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.