-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kaynaşlı ve Yığılca ilçesinde okullar tatil

ads
ads

Düzce'nin iki ilçesinde okullar tatil edildi.

Düzce'de Eğitim Öğretime Kar Tatili....

Düzce ilinin "Kaynaşlı ve Yığılca" ilçesinde eğitim ve öğrenim bir ara ile durduruldu. Detaylar haberin devamında...

Sabah saatlerinde  yoğunluğunu artıran kar  yağışı nedeni ile  Düzce'nin ilçeleri olan  Yığılca ve Kaynaşlı'da  kar  yağışı nedeniyle  okullar  tatil edildi.  Kar okul saatinin sonrasında  yoğunlaşınca okulda olan öğrenciler  tatil olması nedeniyle tekrar okuldan dönmek zorunda kaldılar. 

Kaynaşlı ve Yığılca ilçesinde okullar tatil


Bu durumdan hoşnut olan  öğrenciler olduğu gibi okula  giderken yolda  okulların tatil olduğunu  öğrenen öğrenciler ise  bu durumdan dolayı tepkilerini gösterdiler.   Okula gittikten sonra dönmenin ve zorlukları çekmenin yanı sıra bazı öğrencilerde karın keyfini çıkararak kar topu oynadılar. 

Düzce'nin Yığılca ilçesinde  kar yağışı nedeniyle ortalama 38  - 39 köy yolunun kapanması nedeniyle Düzce ile Yığılca yolunun tek şerit halinde ulaşım sağlandığı belirlendi.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.