-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Bahtiyar Ölmez 9. Bölüm (6 Ocak 2018)

ads
ads

Bahtiyar Ölmez 9. Bölüm Fragmanı


Bahtiyar Ölmez 9. Bölümün Fragmanı Yayınlandı.


Bahtiyar Ölmez 9. Bölüm Fragmanını izle


Fragman henüz yayınlanmadığı için bir önceki 8. bölümün fragmanı izlemektesiniz.

Bahtiyar ölmez dizisinin 9. bölümünün  fragmanı yayınlandığında sayfamıza ekleyeceğiz. Yeni ve son bölümü ise  6 Ocak 2018 Cumartesi akşamı saat 20: 00'da atv ekranlarında olacak. 

Not: Bu video "atv" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.



Bahtiyar Ölmez 9. Bölüm Özeti:

Son bölümde ne gibi gelişmeler meydana gelecek?

Bahtiyar büyük çabalar sonunda aytekinden kurtulmayı becerir. Ancak kendi mahallede kesilmiş olan bir zamanlar ki racon dönüp dolaşıp başına gene bela açar. Bazı sorunlar vardır ve bu sorunları ali ve memduh kendi aralarında çözmek için  uğraşırlar.Fakat işler hep ters gider durum daha kötü olur. 



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Bahtiyar ölmez sakın sakın final yapmasın.

    YanıtlaSil
  2. Bahtiyar ölmez sakın final yapmasın.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.