-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Diriliş Ertuğrul 103. Bölüm "24 Ocak 2018"

ads
ads

Diriliş Ertuğrul 103. son bölüm



Diriliş Ertuğrul 103. bölümün fragmanı ne zaman yayınlanacak.


103. Bölümün Fragmanı  yayınlandı. Aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. 

Diriliş Ertuğrul 103. Bölüm Fragmanını İzle


Not: Bu video "TRT Televizyon" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.




TRT1 ekranlarının  ve televizyon dizilerinin  en çok izlenenleri arasında en başta gelen "Diriliş Ertuğrul " bugün 17 Ocak 2018 Çarşamba akşamı ekranlara  geldi.  102. Bölümü ile ekranlara gelen dizi bu hafta da seyirciyi ekranlara kilitlemeyi başardı. 

Diriliş Ertuğrul dizisnin 101. bölümüne biraz ara verilmişti. Bunun nedeni o zaman  yıl başına denk geldiğinden dolayı  birçok dizide dahil  bir süreliğine ara vermişti ancak 101. bölüm  10 Ocak 2018 Çarşamba akşamı saat 20: 00'da ekranlara gelmişti. 

Eski bölümleri kaçıranlar varsa aşağıdaki bağlantı adreslerini kullanarak TRT 1 resmi sitesinden kesintisiz izleme imkanına sahip olabilirsiniz. 


diriliş ertuğrul 101. bölüm izle TRT 1


http://www.trt.tv/izle/267880/dirilis-ertugrul-101-bolum

Dizinin 102. bölümü  henüz sitede yayınlanmadığından  bağlantıyı eklemedik.  Yayınlandığı zaman diriliş ertuğrul 102. bölümün izleme linkini sizlere ileteceğiz.


Diriliş Ertuğrul 102. Bölüm İzle TRT 1


http://www.trt.tv/izle/277743/dirilis-ertugrul-102-bolum


Diriliş Ertuğrul 102. Bölümde Neler Yaşandı.


TRT 1 televizyonunda bugün 17 Ocak 2018 Çarşamba akşamı saat 20: 00'da ekranlarda olan 'diriliş ertuğrul' dizisi çok heyecanlı bölümü ile kendini soluksuz izletti. Peki bu bölümde neler yaşandı inceleyelim:

Ertuğrul bey Karacahisar kalesini fethetmek için tüm çabaları gösterdi. Ve kafasına koydu ve sonuna kadar gidecek bunun içinde Çavdar obasını da Ertuğrul bey alplerinin yanında olmaya karar verdi.  Fakat bu aslında bir yardım olmayacak tam tamına  hem vatana ihanet hemde obasına ihanet edecektir. Bunun için mancınık yapmayı Ertuğrul beye önerir ve sonunda kabul edilir.

Mancınıkların hazırlanması ve yapılması için hızlı şekilde çalışma başlatılır ve bu işleri bahadır beyin obasındaki kişiler yapmaktadır. Ertuğrul bey bu işçileri korumak için Alp'lerinden  bir kaç tane onları gözlemlemesi için gönderir. 

Bahadır beyin planı işlemektedir. Tekfur Ares en sağlam adamını gönderir ve gizli bir geçitten geçerek nöbetçilerin de görmeyeceği yerden saldırı yaparlar.  Alpler şehit olur ve Bahadır bey ve yanındakiler kaçar. Çünkü plan halen devam etmektedir. 

Sonunda obanın dirayeti için Ertuğrul bey konuşma yapar oba normal haline döner ancak kötü giden bir durum vardır. Saldırı esnasında alplerin şehit edilmesinin yanı sıra yapılmış olan mancınıklar da yanmıştır. Bu da planın  parçası tüm suçu Ertuğrul beye atmak için. 

Bahadır bey obayı basar ve Aslıhan hatunu kaçırır ve bir süre yanında durur sonrasında Çavdar obasına Turgut Alp gelir ve orada bir gariplik olduğunu hisseder ve sonrasında kılıçlarına davranırlar ancak artık teslim olmak zorundadır. Çünkü Aslıhan hatun ellerindedir. Turgut alp teslim olur. Bahadır bey beylik sevdasından bir türlü vazgeçmez diğer beyleri de kandırarak kendi beyliğini ilan eder ve sözde kabul edilir. Aslıhan ve Turgut asla kabul etmez. Ertuğrul beyin onları zaten kurtaracağını bilir ve ihanette etmezler. 

Bahadır ile Ares kendi aralarında plan yaparlar bu ihanet planında bahadır Ertuğrul beyi obasına çağıracak aklı sıra kendine itaat ettirecektir. Bahadır elçisini gönderir ve haberi   Ertuğrul'a ulaştırır. 

Hemen yola çıkar ama bilmediği bir şeyi yolda öğrenir bu bir tuzaktır. Atsız  son sürat yetişerek bu tuzağı haber verir. Ve bu tuzaktan da kurtulmuş olarak Bahadır beyin karşısına çıkar. O ihanet etmiştir ve cezası kesilecektir. Bunu bir türlü kabullenmeyen bahadır halen reislik derdindedir. Ertuğrul ise onun canını alacaktır kararlıdır ve vazgeçmeyecek. 

Atsız, son bir haber ile  gizli geçidi haber verir ve Bahadır ile Ares arasında geçen ihanet anlaşması mektubu Ertuğrul'a teslim edilir. Kanıtlar ortadır bahadır bunu kabullenmez yalancılıkla suçlar daha da ileri giderek haddini aşarak artık saldırıya geçerler ve tek hamlede bahadırın oğlu Ertuğrul tarafından öldürülür, pusat çeken kim varsa kellesi gider ve en sonunda da Bahadır beyin kellesi alınır. 

Dizinin devamında ise Çavdar obasının yeni beyi Turgut Alp ilan edilir ve bunu herkes kabul eder ve etmek zorundadır. Bundan sonra Çavdar obasının beyi Turguttur. 

Atsız gizli geçidi bulur. Pusuya yatar. Geçitteki nöbetçiler Atsızı bayıltır ve Arese götürlür. Peki yeni bölümde Atsızın sonu ne olacak.  Acaba kale içinde casusun Atsız olduğu anlaşılacak mı? Kale fetih edilecek mi? Tüm bunların cevabı 24 Ocak 2018 Çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında saat 20: 00'da.....


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.