-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Dostlar Mahallesi 4. Bölüm (13 Ocak 2018) Cumartesi

ads
ads

Dostlar Mahallesi 4. Bölüm Fragmanı


Dostlar Mahallesi 4. Bölümün Fragmanı Yayınlandı.


Kanal D televizyonun yeni dizilerinden olan "dostlar mahallesi" son ve yeni bölümü ile Cumartesi akşamı ekranlara gelecek. Saat 20: 00'da

Diziyi canlı izlemek için  aşağıdaki bağlantıyı kullanın.

https://www.kanald.com.tr/canli-yayin

Dizinin bir önceki bölümü olan 3. bölümü izlemek için ise aşağıdaki bağlantıyı ziyaret ediniz.

https://www.kanald.com.tr/dostlar-mahallesi/bolumler/dostlar-mahallesi-son-bolum

Dostlar Mahallesi 4. Bölüm Fragmanını İzle.


Not: Bu video "KanalD" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.




Dostlar Mahallesi Son Bölümde Neler Yaşanacak?

Evini yeniden  yaptırmak isteyen Çetin bir müteahhit ile anlaşmaya yoluna girer. Ancak arada bir engel vardır. Bu ev babasından kalmıştır ve Metin ise buna oldukça karşıdır. Bu yüzden o evin anısı  ve manevi değeri çok büyüktür. Bu sebeple metin bu evi yıktırmamak için elinden geleni yapmak zorundadır. 

Çağatay'ın başı derttedir. Çünkü Neriman yengeye haber vermeden çekimlere gitmiştir. Bu nedenden dolayı oyunculuk hayalleri boşa gider ve hem oyuncu kariyeri yok olur hemde evi elinden uçup gider.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.