-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » » Hastalık Geliyorum Der mi?

ads
ads
Bu konumuzda hastalığın geliyorum dediği bazı kelimelerin  5 tanesini sizlere sunacağız. Bildiğiniz  gibi kış aylarında hastalıklar daha çok kendini gösterir bundan dolayı hastalık habercisi olan sözlere kulak kesip dikkatli olmak lazım.

Hastalık Geliyorum Der mi?


1. Havanın oldukça soğuk olması veya  yaşadığınız  evin nemli ve soğuk olması hastalık habercisi olabilir.

2.  Geniz yanması, arkadaş ortamında yahut aile bireyleri arasında bu söz sık geçer soğuk iklimlerde, biraz genzim yanıyor sanki derler. Bu sözü duyduğunuz kişiden biraz uzaklaşmanız sizinde soğuk algınlığına yakalanma riskini azaltır.

3. Kış aylarında birçok şehrimizde kar kendini göstermiş durumda, İyi giyinmeden bu tür yerlerde gezintiye çıkmak hastalık habercisi olabilmektedir.

4. Kışın yenilmeyecek gıdalardan biride dondurmadır. Sakın kış aylarında  dondurma türevi tatlılar yemeyin.  Dondurmanın mevsimi mi olurmuş demeyin. Şifayı kaparsınız.

5. Daha tam olarak deniz ısınmadan ve havalarda kendini iyice hissettirmeden denize giren insanlar vardır. Bazıları hasta olup yataklara düşer siz siz olun mevsimi gelmeden denize girmeyin.

Bir önceki En5 konumuzda "Fillerin En Akıllı Hayvan Olduğunun 5 Açıklaması" isimli konumuzu işledik. Konumuzu okumak isterseniz ilgili bağlantıdan konuya yönlenebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

7 yorum:

  1. Bu sefer kış geç geldi diyebiliriz, ben kar bekliyorum bir türlü geçen sene gibi yağış olmuyor.

    YanıtlaSil
  2. zaten kırgınlık oldu mu tamam hastalık geliyorum hem de fena geliyorum diyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kirginlik basladimi gevmis olsun diyorum. Ondan donra yatin artik dinlenin uzun sure

      Sil
    2. evet kırgınlıkla baslıyor cogu hastalık sonra ates ve yataga dusuyorsun. ondan sonrada ilaclar iğneler

      Sil
  3. aslında hastalık geliyorum diyeor çünkü hissettiriyor özellikle soğuk algınlığı ve grip

    YanıtlaSil
  4. Kisk kendine iyk bakmali. Hasta oluyor doktora gitmiyor. İyice elden ayaktan dusmeyi bekliuor

    YanıtlaSil
  5. kışları cok ahsta oluyorum. işim gereği dısarda calısıyorum ve bazen hunes cıkıyor terliyorum arkadasından soğuk oluyor terim soğuyor hastalık geliyorum diyor

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.