-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kurumsal SEO’da 4 Önemli Faktör

ads
ads
SEO hizmetleri içerisinde en çok ilgi gören çalışmalardan bir tanesi de kurumsal SEO çalışmaları olarak bilinmektedir. Bu çalışmalar, diğerlerine göre daha sonuç odaklı ve etkilidir. SEO çalışmaları yapılırken, site sahiplerinin profesyonel anlamda dikkat etmeleri ve buna göre davranmaları gerekli olacaktır. İşte kurumsal SEO’da büyük önem taşıyan 4 faktör;

  • 1.      Rakip Analizi

Rakip analizi, birçok aşamada olduğu gibi kurumsal firma çalışmalarında da büyük bir önem arz etmektedir. Site sahipleri, markalarının değerini ve bilinirliğini artırmak adına çeşitli çalışmalar yapmaktadır. Bir siteyi Google sıralamasında etkili bir yere getirmek, üst sıralara taşımak için iyi bir analize ihtiyaç duyulmaktadır. Yapılan analizler, sitenin sektördeki yerini belirleyici bir özelliğe sahiptir. Rakip analizi yapılması durumunda, webmasterlar sitelerinin nasıl bir konumda yer aldıklarını kolay bir şekilde öğrenebilmektedir. Dolayısıyla bundan sonraki süreçte de daha doğru ve etkili kararlar almaktadırlar. Kurumsal site iyileştirme çalışmalarında en önemli konuların başında gelen rakip analizi mutlaka uzman kişilerce yapılmalıdır.

  • 2.      Site İçi SEO Çalışması

Site içi SEO çalışmaları bireysel olduğu kadar kurumsal siteler için de büyük bir önem taşımaktadır. On page olarak da bilinen bu çalışmalar site içerisinde çeşitli iyileştirme çalışmalarından oluşmaktadır. Web tasarımı, kodlar, anahtar kelimeler ve sitede yer alan içerikler bu çalışmalar sayesinde düzenlenmektedir. Kurumsal SEO çalışmaları sayesinde sitenizde çeşitli iyileştirme hareketleri yapılacak ve Google sıralamasında üst sıralarda yer alması sağlanacaktır.


Kurumsal SEO’da 4 Önemli Faktör




  • 3.      Backlink Hizmeti

Web site iyileştirme hareketlerinden biri olarak karşımıza çıkan backlink, oldukça önemli bir çalışmadır. Bu çalışmalarda backlinklerin büyük bir özenle yerleştirilmesi gerekmektedir. Doğru bir backlink çalışmasının yapılması, sitenizin önemini artıracak ve ilk sıralarda yer almasını sağlayacaktır. Aşırı backlink kullanımı ise sitenizin spamlanmasına sebep olacaktır. Bu bilgiler doğrultusunda hareket etmek kurumsal SEO çalışmalarında önemli bir paya sahiptir.

  • 4.      Sosyal Medya

Sosyal medya üzerinden paylaşılan içerikler, sitelerin gelişimini ciddi anlamda etkileyebilmektedir. Bu sebeple yapılan paylaşımların site ile uygun bir çalışma içerisinde olması gerekecektir. Önemli kurumsal seo çalışmalarından biri olan sosyal medya, birçok sitenin Google sıralamasındaki yerini etkileyerek, site sahiplerini sevindirmektedir.

Kaynak: Adtorium



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.