-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Ayin 2011 Filmi

ads
ads

Ayin Filmi 2011 - The Rite

Vizyon Tarihi: 11 Şubat 2011
Yapımı : 2011 - ABD
Tür : Dram , Gerilim , Korku
Süre: 1 saat 54 Dakika
Yönetmen : Mikael Håfström
Oyuncular : Anthony Hopkins , Alice Braga , Toby Jones , Maria Grazia Cucinotta , Ciaran Hinds
Senaryo : Michael Petroni , Matt Baglio
Yapımcı : Beau Flynn , Tripp Vinson

Ayin Filmi 2011 - The Rite Filminin Özeti:


Gerçek bir yaşamdan alınan ve sinemaya aktarılan şeytan çıkarma konularını ele alan çok güzel bir gerilim ve korku filmidir. Anthony Hopkins muhteşem oyunculuğu ile ilginizi çekecek kalitede filmdir.

Yapılan ayinlere katılan genç bir çocuk rahip tarafından pederin yanına gönderilir ve şeytan çıkarma olaylarına tanıklık etmesi için ancak genç bu duruma pek inanmaz akıl hastalığından dolayı veya şizofrenik bir vakıa olduğunu düşünür. Fakat işler bir anda değişir ve artık inanmaya başlar. şeytan zorlamaktadır ve pederi eline geçirir.

The Rite~Ayin Fragmanını İzle



Not: Bu video "Yunus Berk" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.




Bir önceki film tanıtım ve incelemesi "6 Süper Kahraman (2014) Filmi"

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.