-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Taralı Alan İhlal Tespit Sistemi

ads
ads

Taralı Alan İhlal Tespit Sistemi Devreye Girecek!


Araç Sahiplerinin dikkat etmesi gereken hususlar.


İstanbul trafiği oldukça yoğun oluyor ve özellikle kavşaklarda meydana gelen birikme sonucu tüm trafik kitleniyor. Bunun için ortalama 3 sene önce bir çalışma başlatıldı. Bunun adı "Taralı Alan İhlal Tespit Sistemi" artık ihlal durumu söz konusu olan araç sahiplerini tespit ederek ceza kesebilecek. 

Taralı Alan İhlal Tespit Sistemi


Bu durumda araç sahiplerinin dikkatli olması önerilmektedir. İhlal sözü konusu olursa anında tespit ile ceza kesilebilir. 

Sürücüler bu uygulamaya özen gösterirlerse trafik sorunu biraz da olsun azalacaktır. Aksi takdirde dediğimiz  gibi  cezaların gelmesi söz konusu olacaktır. Bu sebeple bu haberi dikkate almanızı öneririz. 


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.