-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Kar Neden Yağmadı...

ads
ads

İstanbul'da beklenen kar neden gelmedi?


Beklenen kar yağmadı...


Bu hafta beklenen  kar  yağışı yağmur olarak kendini gösterdi.  Hafta sonu beklenen kar yağışı şehir ısı adası etkisi altında kaldığı için yağmura çevirdi. 

Meteorolojiden edinilen bilgiye göre bu hafta da kar yağışı olmayacağı söylendi. Bugünden sonra İstanbul'da yağışlı hava  hakim olacaktır. Beklenen kar henüz gelmedi. Bunun nedenleri arasında "ısı adası" etkilidir. 

Kar Neden Yağmadı...


Ara ara yağmur şeklinde kendini hissettirecek hava  bazen de parçalı bulutlu olacaktır. Rüzgarın  güneye doğru ilerlemesi ile havaların ısısında artış olduğundan kar yağışı bu hafta da yağmayacağı tahmini haberi verilmektedir. 

Hafta içinde yağışlar görülecek ancak hava sıcakları da biraz artacak ortalama  7  ile 8 derece artması beklenmektedir. 

Evet her  zaman tahminler doğru çıkmayabilir. Çünkü geleceği kimse bilemeyeceği için tahminlerde yanılma payı mutlaka olacaktır. Kar ne zaman yağar ne zaman yağmaz bu konu hakkında kesin bilgi vermek yanlış olur her şeyin en doğrusunu Allah bilir. Dilerse yağar dilemezse hiç  yağmaz. 


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. İStanbulda da kar çekilmiyor ama. Yapmasun lütfen. Trafikte rezil oluyoruz

    YanıtlaSil
  2. Kar yağacaksa okullar açıldıktan sonra yapsın. Sömestr tatilinde yağıp da tatilimizi mahvetmesin

    YanıtlaSil
  3. İstanbul'da karlı havada araba kullanması çok tehlikeli oluyor. Tüm günüm direksiyonda geçiyor. Kar yağmasından cidden çok çekiniyorum. Yağmaması işime geldi.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.