-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Açıklanamayan 5 Gizemli Olay

ads
ads
Açıklanamayan 5 Gizemli Olay

Gizemli olaylar

Dünya üzerinde geçmişten günümüze kadar bilimin dahi açıklayamadığı çok gizemli olaylar vardır. Her ne kadar üstünde düşünsek ve araştırmalar yapsak bile bu olaylara anlam veremiyoruz ve açıklanamaz hal alıyor. Bundan dolayı gizemli olaylar arasında yerini alıyor.

1. Gizemli olay: Norveç yakınlarında gökyüzünde mavimsi renkte ışık topu görülmüş ve bunun ufo veya bir füze olduğu düşünülmüştür ancak buna tam olarak bir anlam verilememiştir.


2. Gizemli olay: İngiltere dolaylarında Cumbria yakınlarında gökyüzünde turuncu renkte uçmakta olan garip cisimler herkes tarafından görülmüş ve ne olduğu henüz açıklananamıştır.


3. Gizemli olay: 15 yaşındaki bu çocuk gerçek anlamda kan ağlıyor. ABD'nin Tennessee eyaletinde yaşayan çocuk günde 3 kere kendi istemi dışında ansızın kan ağlamaları oluyormuş


4. Gizemli olay: Mayıs 2009'da İngiltere'nin Liverpool ilinde turuncu renk görünümünde elip şeklinde varlıkların UFO olduğu iddia edilmiştir. Ancak bilim tam olarak cevap verememiştir.

5. Gizemli olay: İngiltere'nin Cambridgeshire kentinde görülen turuncu renkte gökte uçuşan cisimler belirmiştir. Gören kişiler bunların bir ufo olacağı kanısına varmışlardır.

Bir önceki En5 içerikli konumuzda "Dünyadaki Garip 5 Yasak" ile ilgili yazımız da ilginç bilgilere yer verdik.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.