-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Ankara’da İnşaat Temizliği Yapan Firmalar ve Şirketler

ads
ads
İnşaat sonrasında temizlik işlemi zor ve ciddi bir iş olduğundan dolayı bu inşaat temizliği işini doğru ve uzman Ankara temizlik firmalarına bırakmalısınız.

İnşaat veya tadilat işleriniz bitirmenizden sonra oluşan kireç, boya, çimento camlarda kalan etiket bant gibi kalan parçaları temizlemek zor ve emek gerektiren bir iştir. Çok talep edilen bu inşaat temizliği ve tadilattan çıkmış kendi evlerinizin temizlik hizmetlerini Ankara temizlik şirketleri olarak sizlerin adınıza biz üstleniyoruz.

Ankara Temizlik Firmalarından Bol Referans

Uzman temizlik ekibimiz ile inşaat veya tadilattan sonra ortaya çıkan toz, kir, molozların toparlanıp temizlenmesi işlemini en yeni teknolojik makineler ile zarar vermeden temizlemektedir. Ankara temizlik olarak inşaat temizliğinde kaba pislik temizlendikten sonra zemin temizliğinde atıklar toplanarak çöplere atılır.

Daha sonra ise camlarda kalan etiket ve bantlar temizlenir, odalarda daha rahat hareket edilmesi için sağlıklı bir çalışma ortamı hazırlanır.

Kaba temizlikleri bitirilir, toz alma ve temizleme işlemine başlanır. Balkonlarınızın, balkon demirleri mutfak ve dolaplarınız çizmeden zarar vermeden kalıntılaşmış atıklar temizlenir daha sonra prüzsüz bir parlaklık ve temizlik alması için özel dezenfekte eden sıvı maddeler ile silinir. Temizlik işlemleri sonrasında en küçük detaylar da unutulmaz, prizlerden, peteklere kadar en ince ayrıntısı güvenle temizlenir.

Banyo ve tuvaletlerde bulunan fayans temizleme işlemleri de özenle en ince ayrıntısına kadar temizlenir ve parlatılır. Kapılarınızın iç ve dış temizliği, asansörlerin temizliği, duvarlar ve merdiven temizlikleri de en ince ayrıntısına kadar tertemiz yapılarak dezenfekte edilir.

Ankara temizlik olarak müşterilerimizin memnuniyeti her zaman ön planda tutulmaktadır. İnşaat sonrası temizlik, bahçe temizliği gibi diğer hizmetlerimiz ile ilgili fiyat teklifi alabilirsiniz.Ankara temizlik firmaları arayan firma, kişi yada şirketlere bol referanslı uzman ankaratemizlikfirmalari.com’a yaptırabilir, referans ve hizmetlerimizi görmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Bizi seçmek için 5 Neden

Siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti bizim için ön planda
Sizlere en uygun fiyat garantisi vermekteyiz.
Profosyonel ve uzman ekip
En yeni temizlik teknolojileri kullanmaktayız.
Zamanında teslim

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.