-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Limeks Ofis Hakkında

ads
ads
Limeks, dijital arşiv teknolojileri alanında sunduğu hizmetlerle tüm sektörlere çözüm sağlayıcılığı yapmakta olan lider bir firmadır. Son teknoloji dijital arşiv hizmeti ve ürünleri sunarak dijitalleşen çağa firmalarında ayak uydurmasını sağlayarak iş hacimlerine ve verimliliklerine katkıda bulunmaktadır. Verdiği dijitalleştirme çalışmaları hizmeti ile firmanızın tüm materyallerini dijital ortama aktarmanızı ve koruyabilmenizi sağlamaktadır.

Tüm belgelerinizi ve dokümanlarınızı, gelişmiş tarayıcıları ile sayısal verilere çevirerek dijital ortama aktarmaktadır. Dijital ortama aktarılan belgelerinize daha hızlı ve kolay erişebilmekte, belgelerinizi gerekli olduğu zamanlarda kolaylıkla yönetebilmektesiniz. Kurum dışına aktarmak istediğiniz belgeler ise ‘Servis Büro Hizmeti’nde çalışan uzman çalışanlar tarafından sorunsuz ve hızlı bir şekilde aktarılmaktadır.

Limeks Ofis Hakkında


Geldiğimiz dijitalleşme çağında Limeks Ofis sayesinde sizde firmanızı bir üst basamağa taşıyarak, sektörünüzde lider konuma yükselebilirsiniz. Dijital arşivleme sayesinde önemli belge kayıplarınız engellenir, zamandan tasarruf ederken enerjinizi daha fazla işe odaklayabilirsiniz. Daha fazla kar yaparak iş hacminizi genişleterek firmanızın daha çok büyümesini sağlayabilirsiniz. Belgelerinizi, dijital arşivleme sayesinde felaket kurtarma, disk şifreleme, kimlik ve erişim yönetimi gibi konularda da teminat altına almaktasınız.

 Limeks Ofis sayesinde dijital arşiv teknolojileri alanında birçok çözümden faydalanabilmektesiniz. Limeks ile aldığınız çözümler sorunsuz ve hızlı bir iş akışını sağlayacaktır. Dijital Kütüphane, Kağıtsız Ofis, Dijital Varlık Yönetimi, Kurumsal İçerik Yönetimi, Ağ Paylaşımlı Entegre Tarama, Kiosk Kitap ve Doküman Tarama gibi çözümler sayesinde maddi anlamda tasarruf sağlarken zamandan da kar sağlayacak, iş gücünüzü arttırarak büyümenizi hızlandırabileceksiniz.

Limeks Ofis Türkiye Distribütörlüğü ile dijital arşiv teknolojileri alanında son teknoloji tarayıcılar, yazıcılar ve yazılımlarla sizinde firmanıza güç katmakta olan bir firmadır. Dünya markası olan, son teknoloji Kodak Alaris, Treventus, IBML, Image Access, Ricoh, SMA ürünleri ile size destek sunmaktadır. Yenilikleri takip ederek, kendini geliştiren Limeks sayesinde firmanızın Türkiye’nin Dijitalleşme Öncüsü olmaya adım adım yaklaştırabilirsiniz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.