-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 1 İnceleme

ads
ads

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 1 - The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 Filmi

21 Kasım 2014 Cuma günü vizyona giren film "Açlık Oyunları" beklenen filmler arasındaydı. Şuan ülkemizde vizyonda gösterime girmiştir. Yönetmen koltuğunda "Francis Lawrence" oturmakta ve Açlık oyunları filminin oyuncu kadrosundan bazıları "Jennifer Lawrence , Josh Hutcherson , Robert Knepper , Julianne Moore , Elizabeth Banks" ile 2 saat 5 dakika süren tür olarak drama, aksiyon ve maceranın yer aldığı güzel filmlerdendir.

Açlık Oyunları filminin özeti (2014)


Katniss Everdeen, ilelebet yok olmuş durumdandır. Bunun sonucunda 13. bölgeye çekilmiş bulunmaktadır. Peeta Mellark'ı kurtarabilmek için büyük bir savaşa girişir. Sadece Peeta değil, tüm bir ülke ona oldukça güvenir olmuştur.






ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.