-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Bilgisayardan Ses Gelmiyor

ads
ads
Bilgisayarınızdan bir oyun veya video açtığınızda ses duymuyorsanız ve her şey yanlış bir şey normal görünüyorsa sağ alt köşesinde bir ünlem işareti veya soru işareti varsa, bilgisayarınızda sorun var demektir.

Bilgisayardan Ses Gelmiyor


Bu yazıda, bilgisayarınızın sesi ile alakalı sorunu giderebilmek için yardımcı olmaya çalışacağız. Muhtemelen ses problemleri bilgisayarınızın ses kartı ile ilgili bir sorun olabilir, bilgisayarınızla ilgili bir sorun olabilir bilgisayarın ses kartı, bilgisayarınızın hoparlörleri bir donanım sorunu olabilir veya bilgisayarınızın ses ayarları sorunları olabilir. Sorunun çözülmesine neden olabilecek tüm ayrıntıların kontrol edilmesi gerek.

Windows bilgisayarda ses yok ve ses yok



Farklı bir hoparlörden deneyin. Ses ayarlarını kontrol edin. Videoyu açın ve internetten kontrol edin. Bilgisayarınızdan müzik deneyin. Doğru ses kablosuna sahip olduğunuzdan emin olun. Aşağıdaki resimle karşılaştırın.

Devamı İçin : Bilgisayardan Ses Gelmeme Sorunu
Android ile ilgili tüm uygulamalar için Eniyiandroid Sayfamıza bekliyoruz

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. teşekkürler farklı hopörlerden deneyince ses geldi demek ki bozulmuş bizimkisi

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.