-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Hadi İnşallah Filmi (2014)

ads
ads

Hadi İnşallah Türk Filmi (2014)


28 Kasım 2014 sinemalarda vizyona giren yerli yapım film. Tür olarak komedi filmi olan "Hadi İnşallah" oyuncu kadrosu "Büşra Pekin , Murat Boz , Cezmi Baskın , Şinasi Yurtsever , Müjde Uzman" ve yönetmen koltuğunda ise "Ali Taner Baltacı" oturmaktadır.

Hadi İnşallah Filminin özeti:


Yaşamının 4 yılını Ankara'da geçiren "PuCCa" Ankara'da olduğu müddetçe bilirkte olduğu sevgilisinden ayrılarak izmirde yaşayan ailesinin yanına dönüş hazırlığı yapar. Sevgilisinden ayrılması aşk acısı çektirir ve kötü bir dönem geçirmektedir. İçine kapanan PuCCa kendini eve kapatır. Uzun süre telefonu çalacak diye bekler ama ne kadar zaman geçse de hiç bir haber yoktur. Her ayrılan kişi gibi kendini yemeğe verir. Sıkıntısını azaltmak için çareler arar. Sonrasında bir iş görüşmesi için gittiği yerde çok yakışıklı biriyle tanışır ve hayatı o andan itibaren değişir.

Not: Bu video "jellypedia" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.

Hadi Insallah (2014) - Official Trailer / Fragmanını izle.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. kuzenimin çok sevdiği bir filmdi. zaman zaman açıyor tekrar izliyor ama bence sıradan bir film

    YanıtlaSil
  2. televizyonda izlemiştim sanırım tv8 kanalında.Buna film ismini anca türkler koyar zaten.Murat boz bir kere oyuncu değil.Ülkemizde filmlerde ya da dizilerde oynamak için manken olmanız yeterli. Okulunu okuyan şanssız kesim ise sürünmeye devam etsin.

    YanıtlaSil
  3. Murat Boz'da iyi alıştı filmlerde oynamaya, ben anca TV'de izlerim çıkarsa.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.