-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Olay TV Canlı İzle, Mobiltvizle.Net iş birliği ile!

ads
ads
Olay TV geçmişi uzun olan bir kanaldır. Kanalın kuruluş yılı 1994 olup Cavir Çağlar  tarafından kurulmuş bir Türk televizyon kanalıdır. Kanal bölgesel olup Bursa merkezde yayın hayatına devam ediyor. Kanal her yaştaki insana hizmet sunmak için formatı çok geniştir. 

Kanal habercilik ilkesinde tarafsızlığı benimsemiş ve bu yolda ilerliyor. Bu yüzden yalnızca Bursa ilinde değil ülkemizde ve dünyada baya izleyici kitlesi mevcuttur. 

Olay TV Canlı İzle, Mobiltvizle.Net iş birliği ile!


Olay TV kanalında müzik yayını da izleyicilere sunuluyor. Olay TV canlı izle sayesinde birbirinden eşsiz programları dilediğiniz zaman seyredebilirsiniz. Olay TV millî beraberliği sağlamak amacıyla kurulmuştur. 

Bu yönüyle oldukça beğenilen bir kanal konumunda yer alıyor. Kendine özgü yayını ve programları ile oldukça güzel bir kanaldır. Olay TV gibi birçok güzel ve eğlenceli kanalı canlı mobil tv izle sitemizde dilediğiniz vakit izleme şansını yakalayabilirsiniz. 

Eğlence anlamında ise sizlere http://mobiltvizle.net/tv85 kanalın tavsiye ediyoruz

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Olay TV sanırım bursanın kanalı olması gerek bir çok yerel kanala göre bazen güncel konularda denk geliyor ve izliyorum

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.