-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Aksiyon Filmlerinin Yeni Adresi

ads
ads
Online film meraklılarının son zamanlarda iyi ve kaliteli filmleri bulmada yaşadığı zorluklardan hareketle, bugünkü yazımızda kalitesiyle ön plana çıkan bir film sitesini tanıtırken; 2016 yılında vizyona giren soluksuz izleyeceğiniz suç ve aksiyon türünün beğenilen örneklerinden birisi hakkında bilgi vereceğiz.

Türkiye’de online film siteleri içerisinde en geniş film portföyüne sahip platformlardan birisi olan Fullnetfilmizle, tasarımından izleyiciye yaşattığı kullanıcı deneyimine kadar pek çok övgüyü hak eder cinsten. Hem yerli hem de yabancı filmlerin bir arada toplandığı sitenin en beğenilen özelliği hızı ve gereksiz reklamlardan arındırılmış olması. Bunlara ek olarak tüm filmlerin yüksek Full HD çözünürlükte ve birden fazla oynatıcı seçenekleriyle sunulmuş olması da sitenin kalitesini bir kez daha ortaya çıkarıyor. Birbirinden farklı kategoride yüzlerce kaliteli filmin bir arada bulunduğu platform, izleyicilerin kolaylıkla kendi tercihlerini belirleyebileceği tavsiyeleri de beraberinde sunabiliyor.

Bu bağlamda siz değerli takipçilerimize, Fullnetfilmizle üzerinden sıkılmadan izleyebileceğiniz mükemmel bir film tavsiyesinde bulunmadan konuyu sonlandırmak olmaz. 2016 yılında vizyona giren, İntihar Timi: Gerçek Kötüler filmi DC Comics’in çizgi romanından uyarlanarak beyaz perdeye aktarılan, suç ve aksiyon türünün unutulmaz örneklerinden birisi olarak karşımıza çıkmakta. ABD’de Warner Bros stüdyolarında çekimleri gerçekleştirilen film, dünyayı tehdit eden düşmanlara karşı, hapishane de insanüstü güçlere sahip azılı suçlardan oluşturulan bir grubun verdiği amansız mücadele konu edilmekte. Özgürlük vaat edilerek toplanan grup, aslında kaybetseler de riske atılabilecek cinsten. Zira göreve gönderilen intikam timi, karşılarındaki rakiplerinin özellikleriyle kıyaslanamayacak derecede güçsüz. Hayatta kal ya da öl tarzından kaybedecek bir şeyi olmayan suçluların dünyayı kurtarma planı bakalım işe yarayacak mı? David Ayer’in yönetmenliğini üstlendiği filmin başrolünde yakından tanıdığınız Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Cara Delevingne, Jai Courtney, Joel Kinnaman ve Viola Davis gibi ünlü oyuncular bulunmakta. Aksiyon ve suç türünün önemli örneklerinden birisi olan İntikam timi izlerken sizlere unutulmaz bir sinema deneyimi yaşatacak. 6,7 IMDB puanına sahip film, kullanılan özel efektlerle de eleştirmenlerden tam not almayı başarmış. Fullnetfilmizle katesiyle online olarak izleyebileceğiniz İntikam Timi, aksiyon filmlerine olan bakış açınızı da değiştirecek cinsten.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.