-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Mobil Hizmet Sektöründe Lider Firma

ads
ads
Başta devlet kuruluşları olmak üzere, özel sektör işletmeleri hizmetlerinin kapsamını genişletmek amacıyla son dönemde taşınabilir mobil hizmetlere ağırlık vermeye başladı. İlk örneklerini Avrupa e ABD’de gördüğümüz mobil hizmetleri bugün ülkemizde de profesyonel şekilde gerçekleştiren şirketlerin varlığı oldukça sevindirici. Artan rekabete ve hizmetlerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması sorununa bağlı olarak; hizmet verilen yerde beklemek yerine hizmeti mobil şekilde ulaştırmayı amaçlayan mobil araçlar, Alkan Group tecrübesiyle farklı bir boyuta taşınıyor.

Hizmet sektörü, sağlık, eğitim, güvenlik, iletişim, tanıtım ve acil durum hizmetleri olmak üzere farklı bölümlere ayrılırken; bu iş dallarındaki en büyük sorunun hizmeti ulaştırma bağlamında yaşandığı ortadadır. Bu eksikliğin farkında olan Alkan Group, 50 yılı aşkın süredir hizmetlerin mobil araçlar üzerinden ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasına ve büyük destek veriyor. Özel amaçlara hizmet eden mobil araç üretimi yapan şirketin en önemli misyonu yerinde ve zamanında hizmet verebilmek iken, aynı zamanda hizmetlerin sürekliliğini sağlama boyutunda da yoğun çalışmalar yaptığı gözlemlenmektedir. Mobil hizmet araçlarına duyulan ihtiyacın en önemli nedeni merkezden uzak bölgelere hizmet götürmek olurken, aynı zamanda plansız yapılaşmaya da bağlı olarak hizmet üretimi yapan kurumların dışa açılamamaları gösterilmektedir.

Bugün başta sağlık sektörü olmak üzere, eğitim, güvenlik, tanıtım ve iletişim sektörleri hizmetlerini en ücra köşelerde sürdürmeyi amaçlamakta ve bu bağlamda mobil araç ihtiyacı duymaktadır. Yaşanan acil durumlar, mobil sağlık araçlarına ihtiyacı arttırırken, eğitim hizmetlerinin yerinde verilmesi mobil eğitim araçlarıyla başarılabilmektedir.

Sağlık sektöründe teşhis ve tedavi imkanını yerinde veren mobil sağlık araçları, portatif hastane hizmeti vererek; doğumdan, acil müdahale ve ameliyata varana kadar geniş bir yelpazede hizmet verebilmek için tasarlanmaktadır.

Eğitim imkanlarının merkezden taşra teşkilatlarına dağılımı hususunda mobil eğitim araçları, mobil kütüphaneler, mobil bilgisayar ve internet laboratuvarları, mobil sınıflar; sektörü destekleyici imkanların dilediğiniz her yerden sunulabilmesine olanak sağlamaktadır.

Mobil tanıtım hizmetleri kapsamında son teknoloji ürünü mobil gösteri araçları; miting, fuar, konser gibi sosyal aktivitelerin hızlı bir şekilde yapılabilmesine imkan vermektedir.

Tüm bunların haricinde özel amaçlar için üretilen iletişim, yiyecek içecek lojistik araçları, mobil koordinasyon araçları ve mobil restoranlarla aklınıza gelebilecek tüm hizmet sektörleri desteklenebilmektedir demek yanlış olmayacaktır. Ayrıca bu hizmetlerin arka planında olmazsa olmaz mobil güvenlik araçları, mobil bakım onarım hizmetleri de yine Alkan Group’un AR-GE çalışmaları sayesinde sorunsuzca desteklenebilmektedir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.