-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Diriliş Ertuğrul 119.bölüm İnceleme

ads
ads

Diriliş Ertuğrul 119.bölüm Fragman



Diriliş Ertuğrul 119.bölümüm Fragmanını izle


Ertuğrul Bey Noyan'ın geri dönmesi ile her şey tersine döndü ve planları istediği gibi olmayacak.  Diriliş Ertuğrul dizisinin son bölümünün yayınlanmasının ardından yeni bölümde neler olacağı  hakkında meraklar daha da arttı. 

TRT 1 televizyonun en çok izlenen ve her hafta sabırsızlıkla beklenen dizisi diriliiş ertuğrul yeni bölümü ile Çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Son bölüm yani  119. bölümün  fragmanı şuan için yayınlanmadı. 

Yeni fragmanın yayınlanmasının sebepleri arasında çekim şartların oldukça ağır olmasından kaynaklı olduğudur ve bu sebepten dolayı fragmanlar biraz geç yayınlanmaktadır. 119. bölüme  ait  fragman yayınlandığı zaman sayfamızda yer alacaktır. 

Diriliş Ertuğrul dizisi  Haziran ayı itibariyle   final yapması beklenmektedir. Ve  yeni bölümlerde sezonda ise Osman Bey'in hayatını konu alacaktır. 118. bölümde  Ertuğrul Bey'in neden elçi olarak seçildiği de ortaya çıktı. 

Bamsi  oldukça ağır bir şekilde yaralandı. Noyan ile yola çıkan Alpler bir anda saldırıya  uğradı ve bu sırada Noyan'ı öldürmek isteyen düşman askeri arkadan saldıracağı sırada ertuğrul bey mızrağı ile bu durumu önlendi ve bu şekilde final yaptı. 

Yeni bölümde neler olacak  şuan için kesin bir bilgi bulunmuyor.  Yeni fragmanın çıkması ile bazı olaylar gün yüzüne çıkacaktır.

Diriliş "Ertuğrul" 118. Bölüm 2. Tanıtımı izle


Not: Bu video "TRT 1" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerle Osmanlı'yı yerin dibine gömdüler. Esas Osmanlı bu dizide işte..

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.