-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Facebook paylaşım yorumları kapatma

ads
ads

Facebook paylaşım yorumları nasıl kapatılır?


Facebook  yorumları  önemlidir ama bazen can sıkıcı yorumlarda gelebilir. Bu nedenle isteyen kişiler  Facebook yorumlarını kapatabilir.  Bu özellik facebook'da vardır. 

Her birimiz facebook  paylaşımlara yorumlar yaptığımız olmuştur. İster sayfanızda ister  profilinizde olsun  yapılan paylaşımlara yorumlar gelir bazen ise istemediğiniz yorumlarda gelerek canınızı sıkabilir. Bu yüzden facebook paylaşım yorumlarını nasıl kapatacağınızı anlatacağız:

Facebook paylaşım yorumları kapatma


Sayfanızda  yahut kendinize ait  profil duvarınızda ki  paylaşımlara  yorumları kapatmanız mümkün. Bu yorumları engellemek ve kapatmak için ne yapmak gerekir?


Facebook Paylaşım Yorumlarını Kapatmak.


Bu işlem oldukça basit ancak bilmeyenler mutlaka olacağı için bunu sizlere anlatacağız. ilk olarak yapmanız gereken, normal paylaşım için görsel yada diğer video gibi materyalleri paylaşım için hazırlamamız lazım. Bu gönderinin sağ üst bölümünde küçük bir ok işaretini göreceksiniz. Gördüğünüz ok işaretine dokunun ve yeni panel karşınıza çıkacak ve burada ayarları göreceksiniz. 

Bu panel içinde sırasıyla  şunlar vardır.


  • Gönderiyi düzenle.
  • Sil
  • Gönderiyi kaydet
  • Bu gönderi için bildirimleri aç
  • Yorum yapmayı kapat seçenekleri karşınıza çıkacak ve siz en sonda olanı seçerek paylaşıma yorum yapılmasını engelleyeceksiniz. 
Bu sayede sizleri  rahatsız eden yorumlardan kurtulacaksınız. Yorumları kapatma ve engelleme işlemi Facebook  ile  ayarları bu şekilde yapılmaktadır. Yapılan bu işlem  tüm paylaşımlar için değil sadece engellemesini yapmış olduğunuz paylaşım için geçerlidir.  Her biri için yapmak isterseniz tek tek bu işlemi gerçekleştirmeniz gerekecektir.

Bir önceki yazımız "SOSYAL MEDYA DÜNYASI"

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.