-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Lost Dizisinde En Sevilen 5 Karakter

ads
ads

Lost Dizisinin en Beğenilen Oyuncuları Kimlerdir?


Lost dizisini bilmeyeniniz yoktur sanırım.  Dünyanın en iyi dizilerinin başında gelir. Milyonlarca izleyicisi olmuştur bu zamana kadar. Dizinin bölümleri oldukça kısadır. yaklaşık 40 ile 45 dakika arası ancak izlerken zamanın nasıl geçtiğini ve bir sonraki bölümü heyecanla beklediğiniz anlar olur. Tabi artık internet üzerinden lost dizisinin tüm sezonlarını izleyebilirsiniz.

Lost Dizisinde En Sevilen 5 Karakter


Dizi bir kaza sonucu ıssız bir adaya düşmesiyle başlıyor. Ve mucize eseri uçak kazasından ölen çok az kişi oluyor. Birçok yolcu kurtuluyor ve adada kurtulma zamanını bekliyorlar. Kuyruk kısmı adanın bir taarafına diğer kısımları ayrı ayrı bölgelere düşüyor ve zamanla bu uçak yolcularının yolları birleşiyor. Ve daha tahmin edemeyeceğiniz gizemli olaylar sizi sürükleyip götürüyor. Gelelim lost dizisindeki en 5 karakterin kim olduğuna:

1. Dr. Jack SHEPHARD: Dizinin ilk sezonunda iyi bir konuma sahipti ve liderlik vasıfları vardı. Aslında o bir doktor ve insanlara en çok yardım eden ve iyilik sever biri, oldukça zeki, ileri görüşlü ve kimsenin şüphelenmediği biridir. İlerleyen sezonlarda ise papucu biraz dama atılır gibi olsa da en çok sevilen karakter olarak oylamalar sonucunda  "Dr. Jack SHEPHARD" denmiştir.

2. James FORD (sawyer): İlk sezonda oldukça sinir olacağınız bir tip olan  sawyer ilerleyen bölümlerde ve sezonlarda sempati duyuyorsunuz. Aslında olduğu gibi kötü olmayan ve tam olarak iyide denilmeyecek derecede bir karakter. En çok dizide insanlara lakap takmasıyla sevilir.

3. Desmond HUME: Dizinin en gizemli adamlarından biri olan "Desmond HUME" ilk 5 arasında yerini alıyor. İleriyi görüyor ve ileride olacak bazı kötü olayları engellemek için elinden geleni yapıyor. En çok sevilen sözü "Başka bir hayatta görüşürüz"

4. John LOCKE: Adanın en karmaşık insanı olarak  tabir edebiliriz. Adayı en çok sevenlerden ve ayrılmamak için elinden geleni yapan kişi, Her geçen bölümde yeni bir şeyler ya buluyor yada kaybediyor. "John LOCKE"  lost dizisinin en sevilen karakterlerinin 4. sırasında yerini almaktadır.

5. Kate: Dizinin bayan oyuncularının en başında gelir. Karma karışık bir kadın, gizemli, güzel, çekici ve tehlikeli aynı zamanda etkili. "Kate" dizinin 5. sırasında yerini hak ediyor.

Tabi bu adada uçak kazasından dolayı orada olanlar olduğu gibi biz konumuzda genel olarak kazazedelerden bahsettik. Dizide birde diğerleri var. Ancak her ne kadar en sevilen karakterler yukarıda saydığımız ise biz 5tr ailesi olarak dizideki en iyi ve en yetenekli karakter kesinlikle "Benjamin Linus"


Bir önceki En5 konumuz "İlginç 5 Bilgi"



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

7 yorum:

  1. Sawyer'ı en başından beri çok sevdim. Hala daha da en sevdiğim karakter

    YanıtlaSil
  2. ben de güzelliğinden dolayı Kate diyorum. Dizi bi yerden sonra beni sıkmıştı ama sadece onun için izelemeye devam ettim.

    YanıtlaSil
  3. kate bir numaralı karakterim. sadece onun için diziyi izliyordum zamanında.

    YanıtlaSil
  4. Benim favori iki karakterim Jack Shephard ve Kate idi. Güzel diziydi gerçekten belki bi ara tekrar izlerim.

    YanıtlaSil
  5. Desmond benim favori karakterim. Dizi ilk başlarda gayet güzel gidiyordu sonrasında ise Feyyaz Yiğit'in de dediği gibi "Lost çok bozdu"

    YanıtlaSil
  6. Dr. Jack SHEPHARD gerçekten dizinin etkili karakterlerinde idi

    YanıtlaSil
  7. Kesinlikle en sevdiğim ilk 10 dizi arasında Lost yerini alıyor. Kalitesi bambaşkaydı.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.