-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » Bilgisayarınızı Güvende Tutmak

ads
ads
Günümüzde artık internet kulllanmayan kişi sayısı yok denecek kadar azdır.  Zamanımız teknoloji zamanı ve internet çağında yaşıyoruz. Artık hemen hemen neredeyse  tüm işlerimizi bilgisayarlarda, mobil cihazlarda  veya akıllı telefonlar ile tek tık ile gerçekleştirmekteyiz. 

Herhangi bir bilgiyi artık insanlara sormak yerine arama motorları sayesinde özellikle  Google  arama motoru kullanılarak yapılmaktadır. Bu sayede istenilen bilgilere çok hızlı bir şekilde erişmek mümkün. Tabi her bilgi her zaman için  doğru olmayabilir. Bu sebeple  araştırma yaparken güvenilir sitelerden ve birçok siteden yapmak en uygunu olacaktır. Bu nedenle daha doğru bir bilgi ve karara bağlanmış olacaksınız. 

Bilgisayarınızı Güvende Tutmak


İnternet ağınızda tehlikeler olabileceği gibi bilgisayarınızda bu tehlikelerle karşı karşı karşıya kalabilirsiniz. Bunların arasında girdiğiniz sitelerden  bilgisayarınıza bulaşan zararlı yazılımlar ve  virüsler yer almaktadır. Bu casus yazılımlar sayesinde insanlar bizlere ait olan bazı bilgilere ulaşabilirler. Bunları önlemek ve önlem almak bizim elimizde yapmanız gerekenler:

360 Total Security bilgisayarınızda hızlandırma, temizleme ve tam zamanlı koruma vb. görevleri yaparken bu yazılımı mobil cihazlarınızda da  zararlı yazılımlara karşı kullanabilirsiniz. 

Bilgisayarınızın ve mobil cihazınızın güvenliğini tam korumaya almak için ücretli ve ücretsiz birçok yazılım bulunmaktadır. Herhangi bir ücretsiz antivirüs programı ile de çok rahat şekilde gezinti yapabilirsiniz. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.