-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Kürsel Soğuma

ads
ads
Dünyamızın kürsel ısınmayla karşı karşıya olduğunu söyleyen bazı bilim adamlarının iddialarının tam tersi olan kürsel soğuma ile yakın gelecekte karşı karşıya geleceğimizi açıklayan NASA bilim insanı John L. Casey’nin kitabında yazanlar insanları tedirgin etti küresel soğuma yaşanacak gibi ifade kullanan John L önümüzdeki 30 sene içinde bunu gerçekleşebileceği düşüncesini aktardı.

Bu değişimlerin sonucunda depremlerinde meydana geleceğini söylemektedir. Küresel soğumanın etkilerinden olan depremlerle yüz yüze gelebilme ihtimalimiz oldukça yüksek olacaktır.

Kürsel Soğuma


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. KÜresel soğumayı ilk kez duydum. İlk çağlara geri dönmeyelim de, buzul devrini yaşamak hoş olmaz

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.